Tečaji za otroke

Jay Dance Studio
Address: SAVSKA CESTA 34, KRANJ
Predstavitev izvajalca:

ŽIVLJENJE JE PLES… OBČUTI GA!
Navdušenje srca se nehote izraža s pesmijo, plesom in ritmičnim gibanjem telesa. Glasba je tista, ki lahko izboljša človeški um s tem, da ga gane in tako spremeni človeške navade.
Nikoli ni prepozno za spremembe! Zato ne odlašaj in se vpiši v plesno šolo Jaydancestudio.

Telefon: 040 242 842 Andreja
Address: Popovičeva 10-Maribor, Vija Vaja-Dolenjska cesta 43-Ljubljana
Predstavitev izvajalca:

Plesna šola deluje pod vodstvom plesnega učitelja in koreografa Matjaža Brinovca.

Ponujamo plesne programe za otroke in mladino, ter plesne tečaje za odrasle. Iz naših vrst je zrasla državna prvakinja in svetovna podprvakinja 2013 v street dance kategoriji, Brina Brecelj, ki tudi poučuje na naši šoli.

Med odraslimi plesalci priljubljeno salso že vrsto let uspešno poučuje Matjaž Brinovec, ki je svoje znanje salse kar šest let nadgrajeval v ZDA. Tam je spoznal tudi West Coast Swing, ga vzljubil in pripeljal v Slovenijo, kjer je pod okriljem svoje šole ustanovil sekcijo WCS DIMENSION, ki vztrajno širi krog ljubiteljev tega plesa. Posledično je lani organiziral 1.SloWestFest – festival West Coast Swinga, kjer je poučeval ob boku večkratnega svetovnega prvaka WCS, Robertu Cordobi.

Več o nas si preberite na www.plesnadimenzija.com in www.wcsdimension.eu

Telefon: 040 80 82 89
Predstavitev izvajalca:

Ponujamo vam dopolnilne dejavnosti ali takšne zgolj za zabavo in preganjanja dolgčasa med počitnicami. Delujemo v treh organizicijskih ekipah ter se tudi predstavljamo v treh ˝brand-ih˝, ki so Mali PLESNI, ŠPORTNI in ZABAVNI svet.

Morda si vaši malčki že od nekdaj želijo, da bi lahko zaplesali. Prav zato smo v PLESNI METROPOLI – MALI PLESNI SVET poskrbeli, da bodo naši programi ustrezali vsem, ki si plesa želijo in bodo v njem uživali. Seveda pa takega uspeha ne bodo doživeli, če jim ne boste pomagali in jih prepustili profesionalnim učiteljem. Ne bomo pa jih naučili le plesa, temveč jih bomo s tem tudi vzgajali.
Naši učenci se pri plesu sprostijo, veselijo in navežejo nova prijateljstva.

Zakaj bi nam zaupali? Odgovor so nam dali obiskovalci naših plesnih tečajev, kar nam je še posebej ljubo: PRIJAZNOST in PRIJETEN PRISTOP do otrok. Vse to je nujno potrebno, da na plesnih uricah sprejmejo plesno znanje.

Namenjene so otrokom od tretjega leta dalje. V tem programu se seznanijo s pestrim izborom slovenskih in tujih otroških ritmov.

Malčki na uricah preko enostavnih plesnih igric spoznavajo najbolj osnovne in enostavne plesne korake. Na vsaki plesni urici se preselijo v pravljični svet, spoznavajo različne ritme in oblike gibanja (v krogu, kolonah, vrstah, parih, …)

Telefon: Tel.: 068 141 209
Address: PLANINSKA CESTA 20, 2344 LOVRENC NA POHORJU
Predstavitev izvajalca:

Plesna šola “Pleši z mano” je nastala zaradi želje po plesu, službi in ustvarjanju.

Ideja o plesni šoli je kar kmalu prerasla okvirje tipične plesne šole. Vizija plesne šole je omogočiti ples vsem, tudi tistim, ki so manj ritmični, ali imajo določene omejitve. Poudarek je na ustvarjalnosti otrok, na njihovem ustvarjanju plesa, izbiri glasbe, izdelavi kostumov in pripravi nastopov. Plesna šola Pleši z mano pri svojem delovanju izhaja izključno iz otrok, njihovih želja, idej in domišljije. Vsaka ura plesa je edinstvena in neponovljiva, tako kot otroci in trenutki v katerih plešemo. Vse metode pristopa so nekaj novega v miselnosti in delovanju plesne šole kot takšne, ki jo poznamo. Ne želimo, da je ura plesa v plesni šoli še ena učna ura več, ki jo je otrok deležen v šoli ali vrtcu . Pozabljamo, da je ples igra, izražanje in sprostitev, skozi vse to pa se lahko naučimo tudi osnovnih korakov sodobnih in standardnih plesov, ki so v današnji družbi zaželeni in potrebni.
Plesna šola Pleši z mano ne spodbuja ali razvija profesionalnega plesa, niti tekmovanja v plesu. Spodbuja kreativnost, gibanje, ritem in veliko dobre volje in nasmejanih obrazov ob plesanju.

Telefon: 040 167 069
Plesna šola Art
Address: Šolska ulica 1, Škofja Loka
Predstavitev izvajalca:

Ponujamo vam naslednje plesne tečaje in vadbe:

– družabni ples

– individualno poučevanje

– družabni ples v vašem kraju

– poročni tečaji

– orientalski ples

– hip hop

– plesni večer

– valeta

– maturantski ples

– swing

Pridite in se prepričajte o kakovosti naše plesne šole.

Telefon: 041 244 244 (Matevž)
Plesna šola Bolero
Address: Dunajska 49, 1000 Ljubljana
Predstavitev izvajalca:

Dragi prijatelji plesa! Veseli smo, da ste si vzeli trenutek časa in brskate informativne strani naše plesne šole. V 23-ih letih dela smo v Ljubljani in v Sloveniji postali renomirana plesna šola, v kateri na družabnem in tekmovalnem nivoju zapleše na tisoče otrok, mladine in odraslih.

Bolero vodita Janja Pušl in Zoran Kljun, priznana plesna strokovnjaka v Sloveniji – sta diplomirana plesna učitelja, bivša državna reprezentanta v standardnih in latinskoameriških plesih – vice prvaka Jugoslavije, plesna sodnika, mentorja in predavatelja na izobraževalnih seminarjih Plesne zveze Slovenije in Združenja plesnih vaditeljev, učiteljev in trenerjev Slovenije. S svojim več kot 30 članskim teamom sodelavcev dajeta ugled plesni šoli Bolero.

Ponosni smo, da smo ena izmed samo osmih plesnih šol v Sloveniji, ki jim je SEKCIJA PLESNIH ŠOL SLOVENIJE pri GOSPODARSKI ZBORNICI SLOVENIJE na podlagi izpolnjevanja strogih kriterijev s področja strokovnosti in poslovnosti dodelila naziv – “DOBRA PLESNA ŠOLA”!

POSTANITE NAŠ NOVI ČLAN IN IZKORISTITE UGODNOSTI, KI VAM JIH PONUJAMO!

 Zakaj plesna šola Bolero?

–          Bolero je ena izmed samo sedmih priznanih plesnih šol v Sloveniji z nazivom »Dobra plesna šola«, ki ga podeljuje Gospodarska zbornica Slovenije

–          Omogočamo vam prijetno druženje v sodobno opremljenih klimatiziranih prostorih na odlični lokaciji v Ljubljanski Astri za Bežigradom

–          Do nas vas pripeljejo avtobusi LPP št. 6, 7, 8, 11, 12, 13, 14, 19, 20 in 22.

–          Imamo izkušnje, uspešno delujemo že 25. leto

–          Skozi igro in zabavo popeljemo v svet plesa vse generacije od 3. do 103. leta starosti

–          Poskrbimo za vas – od prvih korakov do svetovnih prvakov

–          Smo veliki, združujemo več kot 30 izkušenih pedagogov, koreografov in ostalih sodelavcev

–          Smo sodobni, edini v Sloveniji nudimo najnovejše trende hip hopa v šoli hip hopa Nike Kljun

–          Smo tradicionalni,

–          Smo izvirni,

–          Smo zabavni,

–          Smo cenovno ugodni,

–          Sledimo sloganu Bolero = BO-nton, LE-pota, RO-mantika

B – boljši od ostalih

O – odličen

L – lep

E – ekstravaganten

R – redoljuben

O – oh in sploh THE BEST

Spletna stran: http://www.bolero.si/
Telefon: 01/512 0 512, 040/322-522
Plesna šola CHA CHA CHA
Address: Slovenski trg 7, Kranj
Predstavitev izvajalca:

Pokrivamo širok spekter plesnih in rekreativnih zvrsti oziroma dejavnosti, med drugimi za:

predšolske otroke in osnovnošolce,
srednješolce in študente,
mlade, zakonce in mlade po srcu,
samske, za pare ali njihove prijatelje,
začetnike, plesalce s predznanjem in tekmovalce,
plesalke orientalskega plesa, ljubitelje joge in meditacije,
ljubitelje družabnega plesa in plesne rekreacije,
plesni večeri za mlade in odrasle vsako soboto družabni plesni večeri. Vsako soboto zvečer ob 21.00, skozi celo leto, tudi v poletnih mesecih vas vabimo na PLES v Plesni center Cha Cha Cha v Kranju, da se zavrtite ob plesnih ritmih, se pogovorite s prijatelji in se zabavate v prijetnem ambientu. Več

NE SPREGLEJTE: Novi vpisi v plesne tečaje september 2014.

Plesni center Cha Cha Cha v Kranju vodiva plesna učitelja Davorka in Janez Gorišek v sodelovanju z zunanjimi sodelavci že od leta 1983 in imava licenco Plesne Zveze Slovenija. Smo plesna šola z najdaljšo tradicijo na Gorenjskem.
Plesna šola Urška Kranj je delovala na Gorenjskem 15 let, s 27. oktobrom 2011 pa smo se preimenovali v Cha Cha Cha, plesni center Gorenjske d.o.o. Locirani smo v zgornjem nadstropju Delavskega doma v Kranju, na Slovenskem trgu 7 (vhod nasproti Občine Kranj).
V naši plesni šoli se je naučilo plesnih korakov že na tisoče otrok, mladih in odraslih. Pridružite se jim tudi Vi in ob plesu in zabavi boste spoznali nove prijatelje. Pri izbiri ustreznega tečaja ali dejavnosti Vam bomo z veseljem svetovali, istočasno pa izkoristite ugodnosti, ki vam jih ponujamo.
Na spodnjih posnetkih si lahko ogledate del naše ponudbe:

Telefon: 040 611 000; 051 611 000; 04 25 15 000
Plesna šola Kazina
Address: Kongresni trg 1, 1000 Ljubljana
Predstavitev izvajalca:

V skupini, sami ali v dvoje. Kakšni ritmi pa vam povečajo srčni utrip? V Kazini je prostor za vse, cicibane, osnovnošolce in dijake, študente, odrasle in vse, ki vam jesen življenja dopušča čas za ples.

Vključite se lahko kot navdušenci nad novejšimi plesnimi trendi ali pa se oprimete plesne klasike.
Pomembno je, da se je iskrica do plesa prižgala. Veselo je!

Spletna stran: http://www.kazina.si/
Telefon: 031 362 526 ali 01 421 81 81
Address: Andreaševa ul.15, Ljubljana
Predstavitev izvajalca:

Naša učitelja plesa:
– Aleš Višček
Priznani plesni strokovnjak, ki je v svoji dolgoletni plesni karieri postal tudi državni prvak Švice v latinsko ameriških plesih. Zastopal Slovenijo in Švico na svetovnih in evropskih prvenstvih. Poučeval je na različnih seminarjih po Evropi.
Pri svojih 19 letih je na odprtem prvenstvu Nemčije prišel med 12 najboljših plesnih parov na svetu. Večkrat je imel čast plesati v kraljevi dvorani v Londonu »Royal Albert Hall«, kamor se uvrsti samo 24 najboljših plesnih parov na svetu.
Kar je bilo v tistem času za tako mladega plesalca skoraj misija nemogoče. Med drugim je tudi večkratni dobitnik nagrade POVODNI MOŽ, ki se jo podeljuje za  izvrstne dosežke  na plesnem in kulturnem področju.

– Aleš Kocijančič
prof.športne vzgoje, dolgoletni plesalec in reprezentant, diplomiral iz plesa z naslovom metodika poučevanja družabnega plesa, vodi tečajev družabnega plesa in tečaje za valetante ter maturante.Od leta 1986 do 2004 se je aktivno ukvarjal s plesmom. 10 let je bil stalni član slovenske državne reprezentance v športnem plesu standardnih in latinskoameriških plesih.  Vseh letih je posegal v sam vrh slovensega športnega plesa. Bil je 4 kratni udeleženec evropskih in svetovnih prvenstvih katerih se udeležita le dva najboljša para iz vsake države. Zaradi športne poti ga je študij pripeljal na fakulteto za šport. Tam je kot specializacijo izbral ples iz katerega je pod mentorstvom dr. Mete Zagorc ter z diplomsko nalogo z naslovom metodika poučevanja družabnega plesa leta 2004 tudi diplomiral. Skozi vsa leta je delil svoje znanje ljudem, ki so se želeli kvalitetno naučiti plesa ter maturantom in valetantom pomagal da so uspešno odplesali na njihovih slavnostnih večerih. Poleg plesa se ukvarja tudi z organizacijo dogodkov, vadbami za oblikovanje telesa, deli napotke o prehrani, animacijami ter deli tudi druga znanja ki jih je pridobil tekom študija na Fakulteti za šport.

Telefon: 041 – 422 – 433
Plesna šola Mojca
Address: Dolenjska cesta 115a, 1000 Ljubljana, Slovenija
Predstavitev izvajalca:

PREDSTAVITEV

Naj bo ples kultura , šport,  rekreacija  ali kar vse hkrati ,  prvo vodilo  nam je predvsem veselje do plesa, ki sčasoma postane potreba in – pri vrhunskih plesalcih- celo način živlenja.

Plesalec je sam svoj inštrument in čeprav ne postane prav vsak plesalec tudi plesni  virtuoz, je plesna vadba način, da spoznamo svoje telo, ga kultiviramo in spoštujemo. Vztrajnost, potrpežljivost in znanje so pot do dobre plesne tehnike, a veselje do življenja, gibanja, spreminjanja prostora in sveta nam pomaga ustvarjati nove koreografije. Po svetu hodimo z odprtimi očmi, nenehno se izobražujemo in iščemo neodkrita plesna področja.

Ta težnja k popolnosti nas je pripeljala do številnih naslovov svetovnih prvakov in vrhunskih predstav, saj smo vodilno plesno gledališče na področju musicla v Sloveniji.

A vsi uspehi so prišli sami po sebi, saj nam je ples od začetka do konca predvsem užitek.

PO NOVEM ?  PO STAREM ?  TEKMOVALNO ? ZA SPROSTITEV ?

OGLEJTE SI NAŠ URNIK IN SE PRIDRUŽITE KATERI OD SKUPIN.

POKLIČITE, PIŠITE ALI SE OGLASITE KAR V PLESNI ŠOLI.

IN POHITITE ! SMO ŽE ZAČELI !

MOJCA HORVAT

Telefon: 01/429 26 15 ali 041/73 93 45