ST-LA tekmovalno

Address: PLANINSKA CESTA 20, 2344 LOVRENC NA POHORJU
Predstavitev izvajalca:

Plesna šola “Pleši z mano” je nastala zaradi želje po plesu, službi in ustvarjanju.

Ideja o plesni šoli je kar kmalu prerasla okvirje tipične plesne šole. Vizija plesne šole je omogočiti ples vsem, tudi tistim, ki so manj ritmični, ali imajo določene omejitve. Poudarek je na ustvarjalnosti otrok, na njihovem ustvarjanju plesa, izbiri glasbe, izdelavi kostumov in pripravi nastopov. Plesna šola Pleši z mano pri svojem delovanju izhaja izključno iz otrok, njihovih želja, idej in domišljije. Vsaka ura plesa je edinstvena in neponovljiva, tako kot otroci in trenutki v katerih plešemo. Vse metode pristopa so nekaj novega v miselnosti in delovanju plesne šole kot takšne, ki jo poznamo. Ne želimo, da je ura plesa v plesni šoli še ena učna ura več, ki jo je otrok deležen v šoli ali vrtcu . Pozabljamo, da je ples igra, izražanje in sprostitev, skozi vse to pa se lahko naučimo tudi osnovnih korakov sodobnih in standardnih plesov, ki so v današnji družbi zaželeni in potrebni.
Plesna šola Pleši z mano ne spodbuja ali razvija profesionalnega plesa, niti tekmovanja v plesu. Spodbuja kreativnost, gibanje, ritem in veliko dobre volje in nasmejanih obrazov ob plesanju.

Telefon: 040 167 069
Plesna šola CHA CHA CHA
Address: Slovenski trg 7, Kranj
Predstavitev izvajalca:

Pokrivamo širok spekter plesnih in rekreativnih zvrsti oziroma dejavnosti, med drugimi za:

predšolske otroke in osnovnošolce,
srednješolce in študente,
mlade, zakonce in mlade po srcu,
samske, za pare ali njihove prijatelje,
začetnike, plesalce s predznanjem in tekmovalce,
plesalke orientalskega plesa, ljubitelje joge in meditacije,
ljubitelje družabnega plesa in plesne rekreacije,
plesni večeri za mlade in odrasle vsako soboto družabni plesni večeri. Vsako soboto zvečer ob 21.00, skozi celo leto, tudi v poletnih mesecih vas vabimo na PLES v Plesni center Cha Cha Cha v Kranju, da se zavrtite ob plesnih ritmih, se pogovorite s prijatelji in se zabavate v prijetnem ambientu. Več

NE SPREGLEJTE: Novi vpisi v plesne tečaje september 2014.

Plesni center Cha Cha Cha v Kranju vodiva plesna učitelja Davorka in Janez Gorišek v sodelovanju z zunanjimi sodelavci že od leta 1983 in imava licenco Plesne Zveze Slovenija. Smo plesna šola z najdaljšo tradicijo na Gorenjskem.
Plesna šola Urška Kranj je delovala na Gorenjskem 15 let, s 27. oktobrom 2011 pa smo se preimenovali v Cha Cha Cha, plesni center Gorenjske d.o.o. Locirani smo v zgornjem nadstropju Delavskega doma v Kranju, na Slovenskem trgu 7 (vhod nasproti Občine Kranj).
V naši plesni šoli se je naučilo plesnih korakov že na tisoče otrok, mladih in odraslih. Pridružite se jim tudi Vi in ob plesu in zabavi boste spoznali nove prijatelje. Pri izbiri ustreznega tečaja ali dejavnosti Vam bomo z veseljem svetovali, istočasno pa izkoristite ugodnosti, ki vam jih ponujamo.
Na spodnjih posnetkih si lahko ogledate del naše ponudbe:

Telefon: 040 611 000; 051 611 000; 04 25 15 000
Address: Ulica Kraljeviča Marka 19, Maribor
Predstavitev izvajalca:

Naša plesna šola se lahko v 12 letih, delovanja pohvali z kar 34 naslovi državnih prvakov v različnih kategorijah.Sprva majhna plesna šola, ki se je ukvarjala samo z tekmovalnim plesom je prerasla v ruminirano plesno šolo, ki se danes ukvarja z različnimi zvrstmi plesa in organizacijo prireditev. Idejni vodja plesne šole Samba je bila Natalija Banovič na plesnem področju aktivna že več kot 20 let. V svoji plesni karier je zmagala na vseh večjih tekmovanjih kot so Internationale, Copenhagen open, Blackpool, Cervia open,… in postala 8 krat državna prvakinja in svetovna prvakinja v latinskoameriških in standardnih plesih. Danes ima status plesnega učitelja z dolgoletnimi izkušnjami s področja športnega plesa in družabnega plesa z licenco Plene zveze Slovenija in Fakultete za šport.. Donald Keranovič predsednik plesnega društva skrbi za organizacijo plesne šole Samba, predvsem poučuje salso in družabne plese ter skrbi da delo v plesni šoli poteka nemoteno.Donald je tudi član SLP-ja pri plesni zvezi Slovenije in plesni vaditelj z licenco Plesne zveze Slovenija in Fakultete za šport.

Plesna šola Samba je za vse generacije! Za začetnike, tiste, ki želijo plesno znanje obnovit ali nadgradit, za tiste, ki si želijo naučiti plesnih korakov za poroko, maturantski ples, valeto ali kakšno drugo svečano priložnost.

Zakaj se odločiti za našo plesno šolo:

-zato ker sta pri nas pozitivno vzdušje in zabava obvezna
-zato ker smo kot plesni klub Samba vključeni plesno zvezo slovenije, kar plesalcem omogoča vključitev v plesni tekmovalni sistem Republike Slovenije
-zato ker imamo ugodne cene in strokovni kader
-zato ker imamo odlične rezultate na tekmovanjih doma in v tujini
-zato ker se tudi v prostem času družimo in smo kot ena velika družina, če želiš postati tudi ti del naše družine se nam pridruži!

Telefon: 041513655 Donald
Address: Kosovelova ulica 11, Maribor
Predstavitev izvajalca:

Plesna šola Sebastian je namenjena najširšemu krogu ljudi: otrokom od približno 5. leta starosti naprej (“mala skupina”), osnovnošolcem (“srednja skupina”), dijakom inštudentom (“velika skupina”) ter seveda njihovim staršem, odraslim in vsem, ki vas zanima show dance, družabni plesi in zumba, ne glede na starost. Primerna je tako za začetnike kakor tudi za plesalce s predznanjem.

Naš cilj je, da vas spoznavamo s plesom in z odrom ter vas tako vzgojimo vsamozvestne, ustvarjalne, delovne, disciplinirane, točne in natančne plesalce s čimveč izkušnjami – tako s treningov kot tudi z odrskih nastopov.

Vse skupaj bomo nadgradili z druženji izven treningov in dvorane na bowlingu, v kinu, na skupnih zabavah… in videli boste, da je ples res odlična zabava.
Ne odlašajte in se nam pridružite. Čakamo vas.

Telefon: 051 271 065
Address: Šmartinska 152, Ljubljana
Predstavitev izvajalca:

Pridružite se lahko skupinam družabnega plesa, vadbam joge, pilatesa in plesne aerobike, za vaše najmlajše pa ponujamo celoletno plesno šolo za otroke.

Vse vadbe bodo potekale po urniku, ki ga najdete na naši spletni strani www.plesnazvezda.si/urnik.html. Zagotovite si svoje mesto in se prijavite čimprej, saj bo število prijav omejeno.Z veseljem vas pričakujem v svetu plesa.

Katarina Venturini s timom Plesne zvezde

Plesna zvezda je unikatna na slovenskem in tudi svetovnem področju. Pod vodstvom svetovne prvakinje Katarine Venturini ponuja plesne programe tako za plesne začetnike kot za malo izkušenejše plesalce vseh starosti.

Če se želite naučiti ali obnoviti svoje znanje družabnega plesa, lahko izbirate med individualnim učenjem ali učenjem v skupini. Če želite okrepiti in oblikovati svoje telo, ponujamo vrsto različnih vadb pilatesa, aerobike in solo salse. Otroci pa se nam lahko pridružijo k celoletni plesni šoli, pri nas praznujejo rojstni dan ali hip hopajo.

Naš cilj je dvigniti kulturo plesa in gibanja Slovencev na višjo, kakovostnejšo raven.

ZAKAJ IZBRATI PLESNO ZVEZDO?

Vodja tima in plesna učiteljica je štirikratna svetovna prvakinja v standardnih in latinsko ameriških plesih, Katarina Venturini.
Učenje poteka v manjših skupinah, saj želimo, da se vam naši učitelji posvetijo osebno in vas tako naučijo dobro plesati.
Dostop do Plesne zvezde je enostaven, saj je locirana v ljubljanskem BTC-ju.
V neposredni bližini je veliko brezplačnih parkirnih mest.
Pri nas si lahko brezplačno postrežete s toplimi napitki in piškoti.

Telefon: 01 585 22 90, 041 634 000
Address: Lapajnetova ulica 63, Idrija
Predstavitev izvajalca:

Osnovni namen plesnega kluba je bogatitev kulturnega življenja s spodbujanjem ljubiteljske plesne dejavnosti vseh generacij, predšolskih otrok, šolskih otrok, mladine, odraslih in starejših oseb.

Plesni klub Idrija svoj namen uresničuje z:
*     zagotavljanjem pogojev za delovanje ljubiteljskih plesnih skupin in posameznikov,
*     usklajevanjem in povezovanjem delovanja ljubiteljskih plesnih skupin in posameznikov,
*     zastopanjem interesov Plesnega kluba v javnosti,
*     vključevanjem v Plesno zvezo Slovenije,
*     obveščanjem javnosti o svojem delovanju,
*     povezovanjem s sorodnimi organizacijami, ustanovami, skupinami s področja plesne dejavnosti,
*     organiziranjem plesnih prireditev,
*     izdajanjem publikacij,
*     izvajanjem izobraževalnih programov,
*     nudenjem strokovne pomoči in informacij,
*     spodbujanjem novih oblik plesne dejavnosti,
*     sodelovanjem s plesnimi klubi in društvi Slovencev v zamejstvu,
*     sodelovanjem s sorodnimi klubi doma in v tujini,
*     podeljevanjem priznanj za dosežke na področju plesne dejavnosti,
*     opravljanjem storitev na področju izobraževanja,
*     ukvarjanjem s pridobitveno dejavnostjo v zvezi s širjenjem plesne kulture.

Telefon: 041 43 44 43
Plesni klub MiranDance
Address: Zg. Pirniče 91m, 1215 MEDVODE
Predstavitev izvajalca:

PLESNI TEČAJI

Za Vas smo pripravili obsežno ponudbo tečajev. Za najmlajše imamo plesno šolo v vrtcih in za malo starejše plesno šolo v šolah. Ostali pa se lahko udeležijo tečajev za odrasle.

INDIVIDUALNE URE

Za tiste, ki bi radi hitro izboljšali svoje plesne sposobnosti Vam nudimo individualne ure, kjer se bo trener posvetil samo vam.

POUČEVANJE

Izobražujemo kandidate za naziv:

plesni vaditelj
plesni učitelj
trener ST in LA plesov

Plesni vikend PK MiranDance 14.11. – 16.11.2014
Plesni učitelj in trener z licenco ZPVUTS mednarodni plesni sodnik
Miran Pritekelj

Telefon: 031 73 25 80
Address: Kettejev drevored 2, 8000 Novo mesto
Predstavitev izvajalca:

Plesni klub Novo mesto
je neprofitna, športna organizacija, ki s statusom posebnega pomena v občini Novo mesto 14 let omogoča plesalcem Dolenjske in Bele krajine kvaliteten trening športnega plesa.

Plesalci Plesnega kluba Novo mesto so mladi športniki, ki plešejo standardne (ST) in latinskoameriške (LA) plese, trenirajo večkrat tedensko, se udeležujejo kvalifikacijskih turnirjev, mednarodnih OPEN tekem, državnih prvenstev Plesne zveze Slovenije, najboljši pa tudi evropskih in svetovnih IDSF tekmovanj.

Njihovi dosežki so pomembni, vložen trud v to zvrst plesa, ki je kombinacija športa in umetnosti, pa vreden pozornosti in občudovanja. Slovenija je plesna dežela in med njene plesne dosežke se uvrščajo tudi dolenjski plesalci.

Poleg številnih parov, ki vsakoletno posegajo v državni tekmovalni vrh, imamo dva plesna para, ki sta člana slovenske državne reprezentance.

V klubu s svojim delovanjem vsako leto pritegnemo nove člane, mlajše plesalce, ki želijo gojiti ples ne samo kot priložnost za rekreacijo, druženje in sprostitev, ampak kot športno dejavnost, ki pri mladem človeku spodbuja gibanje, razvija občutek za lepoto, samodisciplino in osebno urejenost.

Plesni klub Novo mesto želi biti kovnica mladih plesnih talentov, uspešnih tekmovalcev, privlačnih nastopajočih plesalcev, ki lahko obogatijo in popestrijo marsikatero prireditev. Klub deluje neprofitno in se financira s prispevki staršev in donatorjev. Vsa pridobljena sredstva vlaga v razvoj tekmovalnih plesnih parov.

Naš cilj pa je popularizirati plesno dejavnost na Dolenjsekm in Beli Krajini ter razvijati ples kot športno aktivnost, ki prispeva k samozavesti in dobri samopodobi mladih.

Telefon: 041/ 726 620, 041/ 770 300
Address: Plečnikova 9, 2000 Maribor
Predstavitev izvajalca:

PLESNI KLUB PINGI MARIBOR je bil ustanovljen pred 25 leti. V tem času se je v klubu zvrstilo več sto plesalcev standardnih in latinsko-ameriških plesov, ki so zastopali barve Pingija in Slovenije na številnih tekmovanjih doma in po svetu. Osvojili so več naslovov državnih prvakov v vseh starostnih kategorijah, osvojili naslov svetovnih prvakov med starejšimi mladinci, največji uspeh lanske sezone pa je osvojitev naslova podprvakov na svetovnem prvenstvu v kombinaciji med člani, osvojitev naslova svetovnih prvakov v kombinaciji med profesionalci, letošnje leto pa je zaznamovano z osvojitvijo naslova svetovnih prvakov v standardnih plesih med seniorji.

Plesni pari trenirajo v telovadnici Osnovne šole Franc Rozman Stane, na Kersnikovi ulici 13 v Mariboru vsak delovnik od 15.30 do 21.00 ure.

Plesni pari trenirajo pod vodstvom Branka in Alenke BOHAK, ki sta Plesni klub PINGI MARIBOR tudi ustanovila in sta priznana trenerja športnega plesa, plesna učitelja in mednarodna sodnika.

Plesni klub PINGI MARIBOR vabi k vpisu vse, ki se želijo seznaniti s plesom kot z obliko športa, ne glede na starost in ambicije.

Spletna stran: http://www.pk-pingi.si
Telefon: Tel: + 386 (02) 320 44 00
Address: Kopališko nabrežje 5, 6000 Koper
Predstavitev izvajalca:

Plesna šola se je posvetila strokovnemu delu na področju plesnega izobraževanja mladih. Na plesnih vajah se tečajniki skupaj s plesnimi učitelji vživijo v svet glasbe in gibanja ter se naučijo osnovnih ter zahtevnejših korakov plesa, ki je najboljša povezava umetnosti in športa. Ples je tudi način izražanja, govorica telesa in na ta način se sporazumevajo in spoznavajo mladi plesalci vsak teden na plesnih tečajih.

Skupaj s strokovnim kadrom, ki si znanje pridobiva tako doma kot v tujini, vsako leto popeljemo v svet plesa, dobre družbe in zabave več sto zadovoljnih otrok.

Telefon: 040 557 705