Salsa

Dancefloor
Address: Šmartinska 106 1000, Ljubljana
Predstavitev izvajalca:

ZAKAJ IZBRATI PLESNI STUDIO DANCEFLOOR:

Plesni studio, v katerem poučuje inštruktorski par (inštruktorja podajata znanje posebej moškim kot ženskam).
“All you can dance”- pester izbor plesnih tečajev, v paru ali solo.
Vrhunski inštruktorji in plesalci z dolgoletnimi plesnimi izkušnjami, ki svoje znanje redno izpopolnjujemo v tujini.
Edini plesni inštruktorji, ki nastopamo ter poučujemo po različnih mednarodnih plesnih dogodkih v tujini.
Prvi in edini, ki smo pripeljali brazilski Zouk v ta del Evrope.
Znani po pedagogiki in kvalitetnem podajanju plesnega znanja.
Odlična lokacija (bližina BTC-ja) in veliko brezplačno parkirišče

Spletna stran: http://dancefloor.si/
Telefon: 083-871-382
Jay Dance Studio
Address: SAVSKA CESTA 34, KRANJ
Predstavitev izvajalca:

ŽIVLJENJE JE PLES… OBČUTI GA!
Navdušenje srca se nehote izraža s pesmijo, plesom in ritmičnim gibanjem telesa. Glasba je tista, ki lahko izboljša človeški um s tem, da ga gane in tako spremeni človeške navade.
Nikoli ni prepozno za spremembe! Zato ne odlašaj in se vpiši v plesno šolo Jaydancestudio.

Telefon: 040 242 842 Andreja
Address: Osnovna šola Cerkno, Idrija
Predstavitev izvajalca:

Kulturno plesno društvo Smaragdno mesto je združenje plesalk orientalskega plesa in ljubiteljev kulture Orienta. Naš glavni namen je spodbujanje plesne dejavnosti na območju celotne Slovenije.

Smaragdno mesto vas ponovno vabi na plesni tečaj orientalskega plesa, ki bo potekal ob petkih od 17.30 do 19.00.

Vadba se bo pričela z ogrevanjem in kratkim uvodom v jogo ter nadaljevala s ponovitvijo že poznanih gibov. Uvodnemu delu bo sledilo učenje novih gibov in novih plesnih kombinacij.

S seboj prinesite udobna oblačila, rutko, ki si jo boste zavezale okoli pasu, in osvežilno pijačo. Za glasbo in dobro voljo bo poskrbljeno!

Telefon: 041/ 267-117 (Ana)
Address: Popovičeva 10-Maribor, Vija Vaja-Dolenjska cesta 43-Ljubljana
Predstavitev izvajalca:

Plesna šola deluje pod vodstvom plesnega učitelja in koreografa Matjaža Brinovca.

Ponujamo plesne programe za otroke in mladino, ter plesne tečaje za odrasle. Iz naših vrst je zrasla državna prvakinja in svetovna podprvakinja 2013 v street dance kategoriji, Brina Brecelj, ki tudi poučuje na naši šoli.

Med odraslimi plesalci priljubljeno salso že vrsto let uspešno poučuje Matjaž Brinovec, ki je svoje znanje salse kar šest let nadgrajeval v ZDA. Tam je spoznal tudi West Coast Swing, ga vzljubil in pripeljal v Slovenijo, kjer je pod okriljem svoje šole ustanovil sekcijo WCS DIMENSION, ki vztrajno širi krog ljubiteljev tega plesa. Posledično je lani organiziral 1.SloWestFest – festival West Coast Swinga, kjer je poučeval ob boku večkratnega svetovnega prvaka WCS, Robertu Cordobi.

Več o nas si preberite na www.plesnadimenzija.com in www.wcsdimension.eu

Telefon: 040 80 82 89
Plesna šola Anika
Address: Pionirska cesta 4, Leskovec pri Krškem
Predstavitev izvajalca:

Nahajamo se v Krškem.

Vabljeni!

Razpisujemo začetni in nadaljevalni tečaj družabnih plesov. Ob tem pripravljamo tudi več ostalih plesnih delavnic – od sodobnega plesa, individualnih ur za mladoporočence in plesno pripravnico.

SALSAROBIKA – vsak ponedeljek in sredo, ob 20. uri v OŠ Leskovec

Pri salsarobiki je poudarek na plesnosti latinsko – ameriških plesov (salse, sambe, cha cha cha-ja) v solo izvedbi, prednost dajemo plesu. Stremimo k temu, da v dvorani naredimo žur in v teh mrzlih večerih poskušamo ustvariti pridih Latinske Amerike. V mali telovadnici Osnovne šole Leskovec pri Krškem bomo salsorobiko plesali vsak ponedeljek in sredo, ob 20. uri.

Telefon: 041 405 570
Address: Šolska ulica 1. Škofja Loka
Predstavitev izvajalca:

Učenje družabnega plesa, salse in bachate, swinga ter organizacija drugih plesnih dogodkov ( plesni večeri, plesni vikendi) v Škofji Loki, Kamniku, Kranju, Domžalah, Grosupljem in Trebnjem.

Smo plesni učitelji z licenco ZPVUTS, ki se profesonalno ukvarjamo z poučevanjem plesa. Naš moto je:
Delaj to kar znaš in rad delaš in pri tem boš uspešen.

Vableni na naše tečaje in druge plesne dogodke.
Več informacij na www.plesniklub-art.com

Telefon: 041244244
Plesna šola Bolero
Address: Dunajska 49, 1000 Ljubljana
Predstavitev izvajalca:

Dragi prijatelji plesa! Veseli smo, da ste si vzeli trenutek časa in brskate informativne strani naše plesne šole. V 23-ih letih dela smo v Ljubljani in v Sloveniji postali renomirana plesna šola, v kateri na družabnem in tekmovalnem nivoju zapleše na tisoče otrok, mladine in odraslih.

Bolero vodita Janja Pušl in Zoran Kljun, priznana plesna strokovnjaka v Sloveniji – sta diplomirana plesna učitelja, bivša državna reprezentanta v standardnih in latinskoameriških plesih – vice prvaka Jugoslavije, plesna sodnika, mentorja in predavatelja na izobraževalnih seminarjih Plesne zveze Slovenije in Združenja plesnih vaditeljev, učiteljev in trenerjev Slovenije. S svojim več kot 30 članskim teamom sodelavcev dajeta ugled plesni šoli Bolero.

Ponosni smo, da smo ena izmed samo osmih plesnih šol v Sloveniji, ki jim je SEKCIJA PLESNIH ŠOL SLOVENIJE pri GOSPODARSKI ZBORNICI SLOVENIJE na podlagi izpolnjevanja strogih kriterijev s področja strokovnosti in poslovnosti dodelila naziv – “DOBRA PLESNA ŠOLA”!

POSTANITE NAŠ NOVI ČLAN IN IZKORISTITE UGODNOSTI, KI VAM JIH PONUJAMO!

 Zakaj plesna šola Bolero?

–          Bolero je ena izmed samo sedmih priznanih plesnih šol v Sloveniji z nazivom »Dobra plesna šola«, ki ga podeljuje Gospodarska zbornica Slovenije

–          Omogočamo vam prijetno druženje v sodobno opremljenih klimatiziranih prostorih na odlični lokaciji v Ljubljanski Astri za Bežigradom

–          Do nas vas pripeljejo avtobusi LPP št. 6, 7, 8, 11, 12, 13, 14, 19, 20 in 22.

–          Imamo izkušnje, uspešno delujemo že 25. leto

–          Skozi igro in zabavo popeljemo v svet plesa vse generacije od 3. do 103. leta starosti

–          Poskrbimo za vas – od prvih korakov do svetovnih prvakov

–          Smo veliki, združujemo več kot 30 izkušenih pedagogov, koreografov in ostalih sodelavcev

–          Smo sodobni, edini v Sloveniji nudimo najnovejše trende hip hopa v šoli hip hopa Nike Kljun

–          Smo tradicionalni,

–          Smo izvirni,

–          Smo zabavni,

–          Smo cenovno ugodni,

–          Sledimo sloganu Bolero = BO-nton, LE-pota, RO-mantika

B – boljši od ostalih

O – odličen

L – lep

E – ekstravaganten

R – redoljuben

O – oh in sploh THE BEST

Spletna stran: http://www.bolero.si/
Telefon: 01/512 0 512, 040/322-522
Plesna šola Kazina
Address: Kongresni trg 1, 1000 Ljubljana
Predstavitev izvajalca:

V skupini, sami ali v dvoje. Kakšni ritmi pa vam povečajo srčni utrip? V Kazini je prostor za vse, cicibane, osnovnošolce in dijake, študente, odrasle in vse, ki vam jesen življenja dopušča čas za ples.

Vključite se lahko kot navdušenci nad novejšimi plesnimi trendi ali pa se oprimete plesne klasike.
Pomembno je, da se je iskrica do plesa prižgala. Veselo je!

Spletna stran: http://www.kazina.si/
Telefon: 031 362 526 ali 01 421 81 81
Address: Andreaševa ul.15, Ljubljana
Predstavitev izvajalca:

Naša učitelja plesa:
– Aleš Višček
Priznani plesni strokovnjak, ki je v svoji dolgoletni plesni karieri postal tudi državni prvak Švice v latinsko ameriških plesih. Zastopal Slovenijo in Švico na svetovnih in evropskih prvenstvih. Poučeval je na različnih seminarjih po Evropi.
Pri svojih 19 letih je na odprtem prvenstvu Nemčije prišel med 12 najboljših plesnih parov na svetu. Večkrat je imel čast plesati v kraljevi dvorani v Londonu »Royal Albert Hall«, kamor se uvrsti samo 24 najboljših plesnih parov na svetu.
Kar je bilo v tistem času za tako mladega plesalca skoraj misija nemogoče. Med drugim je tudi večkratni dobitnik nagrade POVODNI MOŽ, ki se jo podeljuje za  izvrstne dosežke  na plesnem in kulturnem področju.

– Aleš Kocijančič
prof.športne vzgoje, dolgoletni plesalec in reprezentant, diplomiral iz plesa z naslovom metodika poučevanja družabnega plesa, vodi tečajev družabnega plesa in tečaje za valetante ter maturante.Od leta 1986 do 2004 se je aktivno ukvarjal s plesmom. 10 let je bil stalni član slovenske državne reprezentance v športnem plesu standardnih in latinskoameriških plesih.  Vseh letih je posegal v sam vrh slovensega športnega plesa. Bil je 4 kratni udeleženec evropskih in svetovnih prvenstvih katerih se udeležita le dva najboljša para iz vsake države. Zaradi športne poti ga je študij pripeljal na fakulteto za šport. Tam je kot specializacijo izbral ples iz katerega je pod mentorstvom dr. Mete Zagorc ter z diplomsko nalogo z naslovom metodika poučevanja družabnega plesa leta 2004 tudi diplomiral. Skozi vsa leta je delil svoje znanje ljudem, ki so se želeli kvalitetno naučiti plesa ter maturantom in valetantom pomagal da so uspešno odplesali na njihovih slavnostnih večerih. Poleg plesa se ukvarja tudi z organizacijo dogodkov, vadbami za oblikovanje telesa, deli napotke o prehrani, animacijami ter deli tudi druga znanja ki jih je pridobil tekom študija na Fakulteti za šport.

Telefon: 041 – 422 – 433
Address: Mladinska ulica 3, Maribor
Predstavitev izvajalca:

“Edina stvar, ki jo lahko podarim, a vseeno obdržim … MOJ PLES.”

Nina je plesati začela pri štirih letih. V 14 letih tekmovalnega plesa je doživela premnoge lepe trenutke, se trikrat povzpela na najvišjo stopničko na državnih prvenstvih v vseh treh kategorijah, dosegla peto mesto na svetovnem prvenstvu, zmagala v posameznem plesu v Blackpoolu in bila finalistka vseh najprestižnejših svetovnih tekmovanj.

Leta 2006 in 2007 je nastopala v tekmovanju Zvezde plešejo v oddaji Spet Doma. Prvič v paru z Markom Potrčem in drugič z Boštjanom Kljunom.

Ker želi, da bi čar plesa okusili tudi drugi, že dalj časa svoje znanje deli z vsemi, ki imajo ples radi.

Telefon: 041 600 162