Rock’n’roll

Address: Ulica Kraljeviča Marka 19, Maribor
Predstavitev izvajalca:

Naša plesna šola se lahko v 12 letih, delovanja pohvali z kar 34 naslovi državnih prvakov v različnih kategorijah.Sprva majhna plesna šola, ki se je ukvarjala samo z tekmovalnim plesom je prerasla v ruminirano plesno šolo, ki se danes ukvarja z različnimi zvrstmi plesa in organizacijo prireditev. Idejni vodja plesne šole Samba je bila Natalija Banovič na plesnem področju aktivna že več kot 20 let. V svoji plesni karier je zmagala na vseh večjih tekmovanjih kot so Internationale, Copenhagen open, Blackpool, Cervia open,… in postala 8 krat državna prvakinja in svetovna prvakinja v latinskoameriških in standardnih plesih. Danes ima status plesnega učitelja z dolgoletnimi izkušnjami s področja športnega plesa in družabnega plesa z licenco Plene zveze Slovenija in Fakultete za šport.. Donald Keranovič predsednik plesnega društva skrbi za organizacijo plesne šole Samba, predvsem poučuje salso in družabne plese ter skrbi da delo v plesni šoli poteka nemoteno.Donald je tudi član SLP-ja pri plesni zvezi Slovenije in plesni vaditelj z licenco Plesne zveze Slovenija in Fakultete za šport.

Plesna šola Samba je za vse generacije! Za začetnike, tiste, ki želijo plesno znanje obnovit ali nadgradit, za tiste, ki si želijo naučiti plesnih korakov za poroko, maturantski ples, valeto ali kakšno drugo svečano priložnost.

Zakaj se odločiti za našo plesno šolo:

-zato ker sta pri nas pozitivno vzdušje in zabava obvezna
-zato ker smo kot plesni klub Samba vključeni plesno zvezo slovenije, kar plesalcem omogoča vključitev v plesni tekmovalni sistem Republike Slovenije
-zato ker imamo ugodne cene in strokovni kader
-zato ker imamo odlične rezultate na tekmovanjih doma in v tujini
-zato ker se tudi v prostem času družimo in smo kot ena velika družina, če želiš postati tudi ti del naše družine se nam pridruži!

Telefon: 041513655 Donald
Address: Liminjanska 89, Portorož
Predstavitev izvajalca:

Kaj je Promenada?

Če boste pogledali v leksikon, boste ugotovili, da je promenada urejena steza ob morju, reki ali jezeru. Po njej se ljudje v miru sprehajajo, si odpočijejo misli ali pa po njej tečejo, telovadijo…

Se pravi, da promenada je nekaj lepega, pozitivnega in celo koristnega za dušo in telo.

Prav zato so simboli, ki jih na našem spletnem mestu uporabljamo tesno povezani z morjem, z modrino, skratka s stvarmi, ki v naše življenje prinašajo radost, veselje in pozitivno energijo.

Izraz promenada se zelo pogosto uporablja tudi v plesnem žargonu. Po navadi rečemo “hoja v smeri promenade”, “ples v smeri promenade”…

Sedaj veste, zakaj smo našo skupino poimenovali prav PROMENADA. Kajti pri nas se lahko naučite, kako se sprostiti ob plesu, se zabavati in spoznavati nove prijatelje… in kdo ve, mogoče celo življenjske partnerje.

Ustanoviteljica Promenade je Andrea Dolanc, ki vam ne bo samo pomagala osvojiti plesne korake mnogih različnih plesnih zvrsti, temveč vas bo naučila, kako se ob plesu sprostiti.

Zato vedite, da je edina prava smer plesa smer Promenade, zakaj ČE VAM JE PLES TEŽAVA ALI PA ZABAVA, PROMENADA JE REŠITEV PRAVA.

Telefon: 041 761 410