Poročni ples

Address: Popovičeva 10-Maribor, Vija Vaja-Dolenjska cesta 43-Ljubljana
Predstavitev izvajalca:

Plesna šola deluje pod vodstvom plesnega učitelja in koreografa Matjaža Brinovca.

Ponujamo plesne programe za otroke in mladino, ter plesne tečaje za odrasle. Iz naših vrst je zrasla državna prvakinja in svetovna podprvakinja 2013 v street dance kategoriji, Brina Brecelj, ki tudi poučuje na naši šoli.

Med odraslimi plesalci priljubljeno salso že vrsto let uspešno poučuje Matjaž Brinovec, ki je svoje znanje salse kar šest let nadgrajeval v ZDA. Tam je spoznal tudi West Coast Swing, ga vzljubil in pripeljal v Slovenijo, kjer je pod okriljem svoje šole ustanovil sekcijo WCS DIMENSION, ki vztrajno širi krog ljubiteljev tega plesa. Posledično je lani organiziral 1.SloWestFest – festival West Coast Swinga, kjer je poučeval ob boku večkratnega svetovnega prvaka WCS, Robertu Cordobi.

Več o nas si preberite na www.plesnadimenzija.com in www.wcsdimension.eu

Telefon: 040 80 82 89
Plesna šola Art
Address: Šolska ulica 1, Škofja Loka
Predstavitev izvajalca:

Ponujamo vam naslednje plesne tečaje in vadbe:

– družabni ples

– individualno poučevanje

– družabni ples v vašem kraju

– poročni tečaji

– orientalski ples

– hip hop

– plesni večer

– valeta

– maturantski ples

– swing

Pridite in se prepričajte o kakovosti naše plesne šole.

Telefon: 041 244 244 (Matevž)
Address: Šolska ulica 1. Škofja Loka
Predstavitev izvajalca:

Učenje družabnega plesa, salse in bachate, swinga ter organizacija drugih plesnih dogodkov ( plesni večeri, plesni vikendi) v Škofji Loki, Kamniku, Kranju, Domžalah, Grosupljem in Trebnjem.

Smo plesni učitelji z licenco ZPVUTS, ki se profesonalno ukvarjamo z poučevanjem plesa. Naš moto je:
Delaj to kar znaš in rad delaš in pri tem boš uspešen.

Vableni na naše tečaje in druge plesne dogodke.
Več informacij na www.plesniklub-art.com

Telefon: 041244244
Plesna šola Bolero
Address: Dunajska 49, 1000 Ljubljana
Predstavitev izvajalca:

Dragi prijatelji plesa! Veseli smo, da ste si vzeli trenutek časa in brskate informativne strani naše plesne šole. V 23-ih letih dela smo v Ljubljani in v Sloveniji postali renomirana plesna šola, v kateri na družabnem in tekmovalnem nivoju zapleše na tisoče otrok, mladine in odraslih.

Bolero vodita Janja Pušl in Zoran Kljun, priznana plesna strokovnjaka v Sloveniji – sta diplomirana plesna učitelja, bivša državna reprezentanta v standardnih in latinskoameriških plesih – vice prvaka Jugoslavije, plesna sodnika, mentorja in predavatelja na izobraževalnih seminarjih Plesne zveze Slovenije in Združenja plesnih vaditeljev, učiteljev in trenerjev Slovenije. S svojim več kot 30 članskim teamom sodelavcev dajeta ugled plesni šoli Bolero.

Ponosni smo, da smo ena izmed samo osmih plesnih šol v Sloveniji, ki jim je SEKCIJA PLESNIH ŠOL SLOVENIJE pri GOSPODARSKI ZBORNICI SLOVENIJE na podlagi izpolnjevanja strogih kriterijev s področja strokovnosti in poslovnosti dodelila naziv – “DOBRA PLESNA ŠOLA”!

POSTANITE NAŠ NOVI ČLAN IN IZKORISTITE UGODNOSTI, KI VAM JIH PONUJAMO!

 Zakaj plesna šola Bolero?

–          Bolero je ena izmed samo sedmih priznanih plesnih šol v Sloveniji z nazivom »Dobra plesna šola«, ki ga podeljuje Gospodarska zbornica Slovenije

–          Omogočamo vam prijetno druženje v sodobno opremljenih klimatiziranih prostorih na odlični lokaciji v Ljubljanski Astri za Bežigradom

–          Do nas vas pripeljejo avtobusi LPP št. 6, 7, 8, 11, 12, 13, 14, 19, 20 in 22.

–          Imamo izkušnje, uspešno delujemo že 25. leto

–          Skozi igro in zabavo popeljemo v svet plesa vse generacije od 3. do 103. leta starosti

–          Poskrbimo za vas – od prvih korakov do svetovnih prvakov

–          Smo veliki, združujemo več kot 30 izkušenih pedagogov, koreografov in ostalih sodelavcev

–          Smo sodobni, edini v Sloveniji nudimo najnovejše trende hip hopa v šoli hip hopa Nike Kljun

–          Smo tradicionalni,

–          Smo izvirni,

–          Smo zabavni,

–          Smo cenovno ugodni,

–          Sledimo sloganu Bolero = BO-nton, LE-pota, RO-mantika

B – boljši od ostalih

O – odličen

L – lep

E – ekstravaganten

R – redoljuben

O – oh in sploh THE BEST

Spletna stran: http://www.bolero.si/
Telefon: 01/512 0 512, 040/322-522
Address: Andreaševa ul.15, Ljubljana
Predstavitev izvajalca:

Naša učitelja plesa:
– Aleš Višček
Priznani plesni strokovnjak, ki je v svoji dolgoletni plesni karieri postal tudi državni prvak Švice v latinsko ameriških plesih. Zastopal Slovenijo in Švico na svetovnih in evropskih prvenstvih. Poučeval je na različnih seminarjih po Evropi.
Pri svojih 19 letih je na odprtem prvenstvu Nemčije prišel med 12 najboljših plesnih parov na svetu. Večkrat je imel čast plesati v kraljevi dvorani v Londonu »Royal Albert Hall«, kamor se uvrsti samo 24 najboljših plesnih parov na svetu.
Kar je bilo v tistem času za tako mladega plesalca skoraj misija nemogoče. Med drugim je tudi večkratni dobitnik nagrade POVODNI MOŽ, ki se jo podeljuje za  izvrstne dosežke  na plesnem in kulturnem področju.

– Aleš Kocijančič
prof.športne vzgoje, dolgoletni plesalec in reprezentant, diplomiral iz plesa z naslovom metodika poučevanja družabnega plesa, vodi tečajev družabnega plesa in tečaje za valetante ter maturante.Od leta 1986 do 2004 se je aktivno ukvarjal s plesmom. 10 let je bil stalni član slovenske državne reprezentance v športnem plesu standardnih in latinskoameriških plesih.  Vseh letih je posegal v sam vrh slovensega športnega plesa. Bil je 4 kratni udeleženec evropskih in svetovnih prvenstvih katerih se udeležita le dva najboljša para iz vsake države. Zaradi športne poti ga je študij pripeljal na fakulteto za šport. Tam je kot specializacijo izbral ples iz katerega je pod mentorstvom dr. Mete Zagorc ter z diplomsko nalogo z naslovom metodika poučevanja družabnega plesa leta 2004 tudi diplomiral. Skozi vsa leta je delil svoje znanje ljudem, ki so se želeli kvalitetno naučiti plesa ter maturantom in valetantom pomagal da so uspešno odplesali na njihovih slavnostnih večerih. Poleg plesa se ukvarja tudi z organizacijo dogodkov, vadbami za oblikovanje telesa, deli napotke o prehrani, animacijami ter deli tudi druga znanja ki jih je pridobil tekom študija na Fakulteti za šport.

Telefon: 041 – 422 – 433
Address: Ulica Kraljeviča Marka 19, Maribor
Predstavitev izvajalca:

Naša plesna šola se lahko v 12 letih, delovanja pohvali z kar 34 naslovi državnih prvakov v različnih kategorijah.Sprva majhna plesna šola, ki se je ukvarjala samo z tekmovalnim plesom je prerasla v ruminirano plesno šolo, ki se danes ukvarja z različnimi zvrstmi plesa in organizacijo prireditev. Idejni vodja plesne šole Samba je bila Natalija Banovič na plesnem področju aktivna že več kot 20 let. V svoji plesni karier je zmagala na vseh večjih tekmovanjih kot so Internationale, Copenhagen open, Blackpool, Cervia open,… in postala 8 krat državna prvakinja in svetovna prvakinja v latinskoameriških in standardnih plesih. Danes ima status plesnega učitelja z dolgoletnimi izkušnjami s področja športnega plesa in družabnega plesa z licenco Plene zveze Slovenija in Fakultete za šport.. Donald Keranovič predsednik plesnega društva skrbi za organizacijo plesne šole Samba, predvsem poučuje salso in družabne plese ter skrbi da delo v plesni šoli poteka nemoteno.Donald je tudi član SLP-ja pri plesni zvezi Slovenije in plesni vaditelj z licenco Plesne zveze Slovenija in Fakultete za šport.

Plesna šola Samba je za vse generacije! Za začetnike, tiste, ki želijo plesno znanje obnovit ali nadgradit, za tiste, ki si želijo naučiti plesnih korakov za poroko, maturantski ples, valeto ali kakšno drugo svečano priložnost.

Zakaj se odločiti za našo plesno šolo:

-zato ker sta pri nas pozitivno vzdušje in zabava obvezna
-zato ker smo kot plesni klub Samba vključeni plesno zvezo slovenije, kar plesalcem omogoča vključitev v plesni tekmovalni sistem Republike Slovenije
-zato ker imamo ugodne cene in strokovni kader
-zato ker imamo odlične rezultate na tekmovanjih doma in v tujini
-zato ker se tudi v prostem času družimo in smo kot ena velika družina, če želiš postati tudi ti del naše družine se nam pridruži!

Telefon: 041513655 Donald
Address: Ulica Lajcsija Pandurja 1, 9220 Lendava
Predstavitev izvajalca:

“Ples je glasba duše”
Priprava na poročni ples
4+1 vaja gratis = 100 €
(skupaj 5 vaj po 45 min za ceno 4-ih)

Na individualnih urah se lahko naučite osnovnih korakov svetovnega plesnega programa, standardni plesi (počasni in hitri valček, foxtrot, polka in tango), latino plesi (mambo, merengue, salsa, samba, rumba in čačača), swing plesi (pop swing, disco fox, hustle, rock’ n’ roll, jive in boogie woogie)

Telefon: 031 640 153
Address: Neubergerjeva 9, Ljubljana
Predstavitev izvajalca:

Plesna šola WOLFY se že vrsto let ukvarja s poučevanjem različnih plesnih zvrsti za otroke, mladino, dijake in študente ter s tečaji za odrasle.
Izkušeni plesni pedagogi Vas popeljejo v plesni svet, kjer ne manjka dobre volje in sproščenosti saj je naš moto:
“PLESNO NE STRESNO “.

Na  svojem področju se lahko pohvalimo s uspešnimi tekmovalnimi rezultati tako na domačih kot tudi mednarodnih tekmovanji. Posegali smo že po najboljših rezultatih tako n Evropskih in Svetovnih tekmovanjih.

PLESNA ŠOLA ima svoje prostore v središču Bežigrada – Župančičeva jama – Neubergerjeva 9, Ljubljana.

PLESNE ZVRSTI, ki jih poučujemo:

– CICI plesna šola za otroke
– CICI BALET za otroke
– HIP HOP
– JAZZ BALET
– DRUŽABNI PLESI  za dijake, študente ter odrasle
– SALSA
– ZUMBA

DODATNA PONUDBA:
– individualno učenje plesa
– poročni tečaji
– rojstnodnevne zabave

OBIŠČITE NAŠO SPLETNO STRAN:  www.wolfy.si

Spletna stran: http://www.wolfy.si
Telefon: 041 684 252
Address: Šmartinska 152, Ljubljana
Predstavitev izvajalca:

Pridružite se lahko skupinam družabnega plesa, vadbam joge, pilatesa in plesne aerobike, za vaše najmlajše pa ponujamo celoletno plesno šolo za otroke.

Vse vadbe bodo potekale po urniku, ki ga najdete na naši spletni strani www.plesnazvezda.si/urnik.html. Zagotovite si svoje mesto in se prijavite čimprej, saj bo število prijav omejeno.Z veseljem vas pričakujem v svetu plesa.

Katarina Venturini s timom Plesne zvezde

Plesna zvezda je unikatna na slovenskem in tudi svetovnem področju. Pod vodstvom svetovne prvakinje Katarine Venturini ponuja plesne programe tako za plesne začetnike kot za malo izkušenejše plesalce vseh starosti.

Če se želite naučiti ali obnoviti svoje znanje družabnega plesa, lahko izbirate med individualnim učenjem ali učenjem v skupini. Če želite okrepiti in oblikovati svoje telo, ponujamo vrsto različnih vadb pilatesa, aerobike in solo salse. Otroci pa se nam lahko pridružijo k celoletni plesni šoli, pri nas praznujejo rojstni dan ali hip hopajo.

Naš cilj je dvigniti kulturo plesa in gibanja Slovencev na višjo, kakovostnejšo raven.

ZAKAJ IZBRATI PLESNO ZVEZDO?

Vodja tima in plesna učiteljica je štirikratna svetovna prvakinja v standardnih in latinsko ameriških plesih, Katarina Venturini.
Učenje poteka v manjših skupinah, saj želimo, da se vam naši učitelji posvetijo osebno in vas tako naučijo dobro plesati.
Dostop do Plesne zvezde je enostaven, saj je locirana v ljubljanskem BTC-ju.
V neposredni bližini je veliko brezplačnih parkirnih mest.
Pri nas si lahko brezplačno postrežete s toplimi napitki in piškoti.

Telefon: 01 585 22 90, 041 634 000
Address: Klanec pri Komnu 17, Komen
Predstavitev izvajalca:

Društvo vodi 21-letna mentorica in koreografinja Mateja Terčon. Društvo zajema plesalce od 3. leta starosti pa do upokojencev. Plesalci se pokažejo na raznih nastopih in tekmovanjih.

Nudimo:

Tekmovalne skupine :pionirji,mladinci,člani,hip-hop mame (udeležijo se vsakoletnega mednarodnega tekmovanja v Lignanu, državnih, evropskih ter svetovnih tekmovanj)

Poučevanje osnovnošolcev po šolah ter tekmovanje na Šolskem plesnem festivalu

Učenje plesov devetošolcev za valeto

Učenje standardnih plesov za odrasle

Priprave zakonvec za ples na poroki

Telefon: 041 892 807