Ples ob drogu

Fitnes center BIT
Address: Litijska cesta 57, 1000 Ljubljana
Predstavitev izvajalca:

Zumba je zabavna, učinkovita in enostavna vadba, katero boste hoteli vaditi vsak dan in to z veseljem! Osnova Zumbe je glasba, ki vsebuje v glavnem vroče latino ritme(merengue, salsa, cumbia, reggaeton, calypso, samba…), ki vas bodo sprostili, vam povrnili energijo in zaradi katerih se boste odlično počutili. Koreografije so zasnovane po principu intervalnega treninga, ki povečuje porabo kalorij, izgorevanje maščob ter tonizacijo mišic. Poseben poudarek je na mišičnih skupinah nog, zadnjice, rok, trebuha ter seveda najpomembnejše mišice-srca!  Zumba je zasnovana tako, da ji lahko sledi resnično vsak, ne glede na starost, plesno znanje, telesno pripravljenost, saj je kombinacija enostavnih plesnih korakov na energično in seksi podlago latinoameriških ritmov.

Vadbo bodo vodili priznani inštruktorji zumbe
vadba ob eksotični latinsko-ameriški glasbi
cilj je oblikovati in okrepiti vaše celotno telo
osredotoča se na mišične skupine zadnijce, rok, nog in trebuha
vadba je odlična predvsem za pridobivanje fizične kondicije in izgubo odvečnih kilogramov
deluje tudi na najpomembnejšo mišico vašega telesa- vaše srce

Ples ob drogu (pole dance) je vadba za gibčnost, vzdržljivost in fizično moč, ki se izvaja ob vertikalnem drogu. Primerna je za vse starostne skupine ne glede na vašo stopnjo pripravljenosti, saj vsak dela po svojih zmožnostih.

Vadba sestoji iz plesnih elementov ob drogu in na tleh pri katerih odvečne kalorije kar kopnijo.

Pridružite se nam in z vzpenjanjem, spuščanjem in vrtenjem oblikujte zapeljivo, čvrsto, atletsko telo ter samozavestno podobo.

Telefon: 031 227 225
Address: Rimska 33, 1358 Log pri Brezovici
Predstavitev izvajalca:

Pole dancing (ples ob drogu)
Prihaja iz Amerike in je že obnorel Evropo. Pripadnice ženskega spola so nad vadbo navdušene. Z vadbo, ki je polna elegantnih, skladnih in rahlo erotičnih gibov si boste obudile čutnost in povrnile samozavest. Okrepile in oblikovale si boste telo in izgubile nekaj odvečnih kilogramov. Smo prvi fitnes, ki je uvedel to zvrst vadbe v svoje programe.

VABLJENI:)

Učinki vadbe:

Krepitev in oblikovanje postave
Izboljšanje splošne in mišične kondicije
Krepitev samozavesti in samopodobe

Telefon: Telefonska številka: 01/756 50 23, GSM: 041/972 169
Address: Savska cesta 10, Ljubljana
Predstavitev izvajalca:

Opis Studia

 Mademoiselle je plesni studio v katerem se vse dame in damice v prijetnem vzdušju sprostijo ob raznovrstnih možnostih vadb.

V plesnem studiu Mademoiselle poučujemo ples ob drogu, intimen izrazni ples, ki je navdušil in še vedno navdušuje vedno več pripadnic ženskega spola kot tudi moških.

Mademoiselle je plesni studio kateri je prvi v Sloveniji pričel s poučevanjem plesa ob drogu. Omenjeni smo v številnih medijih (Vizita.si, Elle.si, Diva.si, Zadovoljna.si, Cosmopolitan, Elle, 4antena, itd.)

Z ljubeznijo do plesa Mademoiselle plesni studio nadaljuje dolgoletno tradicijo poučevanja plesnih elementov na drogu, koreografijo za povezovanje le teh ter možnosti nadgradnje in dopolnjevanja za ta tečaj.

Drage dame in damice vabimo Vas, da se sprostite in svojo dušo napolnite tudi ob prečudoviti energiji številnih tečajev, ki jih ponuja intimno vzdušje plesnega studia Mademoiselle. Naše inštruktorice vas vodijo v svet Chair danca   (ples s stolom), lepoto baleta, razgibani svet Stretchinga (raztezne vadbe), razburljive Zumbe in še mnogo več.

Za vas se vedno znova potrudimo in nadgrajujemo naše znanje. Želimo z vami deliti veselje in vznemirjenje do novih zvrsti plesa in rekreativne vadbe. V Mademoiselle plesnem studiu se s pomujenimi tečaji lahko sprostite, razbremenite in razgibate, predvsem pa se osredotočite in posvetite sami sebi.

 Drage dame, vzemite si čas za sebe in se nam pridružite na prijetnih uricah naših tečajev plesnega studia Mademoiselle.

Telefon: 041/568-551
Plesna šola CHA CHA CHA
Address: Slovenski trg 7, Kranj
Predstavitev izvajalca:

Pokrivamo širok spekter plesnih in rekreativnih zvrsti oziroma dejavnosti, med drugimi za:

predšolske otroke in osnovnošolce,
srednješolce in študente,
mlade, zakonce in mlade po srcu,
samske, za pare ali njihove prijatelje,
začetnike, plesalce s predznanjem in tekmovalce,
plesalke orientalskega plesa, ljubitelje joge in meditacije,
ljubitelje družabnega plesa in plesne rekreacije,
plesni večeri za mlade in odrasle vsako soboto družabni plesni večeri. Vsako soboto zvečer ob 21.00, skozi celo leto, tudi v poletnih mesecih vas vabimo na PLES v Plesni center Cha Cha Cha v Kranju, da se zavrtite ob plesnih ritmih, se pogovorite s prijatelji in se zabavate v prijetnem ambientu. Več

NE SPREGLEJTE: Novi vpisi v plesne tečaje september 2014.

Plesni center Cha Cha Cha v Kranju vodiva plesna učitelja Davorka in Janez Gorišek v sodelovanju z zunanjimi sodelavci že od leta 1983 in imava licenco Plesne Zveze Slovenija. Smo plesna šola z najdaljšo tradicijo na Gorenjskem.
Plesna šola Urška Kranj je delovala na Gorenjskem 15 let, s 27. oktobrom 2011 pa smo se preimenovali v Cha Cha Cha, plesni center Gorenjske d.o.o. Locirani smo v zgornjem nadstropju Delavskega doma v Kranju, na Slovenskem trgu 7 (vhod nasproti Občine Kranj).
V naši plesni šoli se je naučilo plesnih korakov že na tisoče otrok, mladih in odraslih. Pridružite se jim tudi Vi in ob plesu in zabavi boste spoznali nove prijatelje. Pri izbiri ustreznega tečaja ali dejavnosti Vam bomo z veseljem svetovali, istočasno pa izkoristite ugodnosti, ki vam jih ponujamo.
Na spodnjih posnetkih si lahko ogledate del naše ponudbe:

Telefon: 040 611 000; 051 611 000; 04 25 15 000
Address: Ulica Lajcsija Pandurja 1, 9220 Lendava
Predstavitev izvajalca:

“Ples je glasba duše”
Priprava na poročni ples
4+1 vaja gratis = 100 €
(skupaj 5 vaj po 45 min za ceno 4-ih)

Na individualnih urah se lahko naučite osnovnih korakov svetovnega plesnega programa, standardni plesi (počasni in hitri valček, foxtrot, polka in tango), latino plesi (mambo, merengue, salsa, samba, rumba in čačača), swing plesi (pop swing, disco fox, hustle, rock’ n’ roll, jive in boogie woogie)

Telefon: 031 640 153
Address: Kolarjeva 47, 1000 Ljubljana
Predstavitev izvajalca:

Ob drogu se lahko izkaže vsak: » Ni treba, da ste izjemno mladi, izjemno suhi ali izjemno prožni. Prav tako ne potrebujete plesnega predznanja. «

Pole dance is a form of performing art, a combination of dance and gymnastics. It involves dancing and performing acrobatic tricks with a vertical pole and is an increasingly popular form of fitness and dance, practised by many enthusiasts in gyms or dedicated dance studios.

10 razlogov, zakaj je ples ob drogu najboljša vadba:
1. Vaš trud je takoj poplačan.
2. Oprijemljivi cilji omogočajo visoko motiviranost.
3. Vključuje veliko tipov vadbe.
4. Je zabaven in vznemirljiv.
5. Je zasvojljiv!
6. Učinkuje na CELO telo.
7. Vaše telo bo vsakič presenečeno.
8. Nekaj za vsakogar.
9. Je čudovito osvobajajoč.
10. Je raznolik in prilagodljiv.

Telefon: 030 640 066
Address: Šmarska cesta 5b, Koper
Predstavitev izvajalca:

Ples ob drogu je intenzivna vadba z elementi plesa in gimnastike. Ples ob drogu zahteva dobro koordinacijo, gibčnost, vzdržljivost in kar nekaj fizične moči, vendar se ga lahko postopoma in ob strokovni pomoči nauči prav vsak.

Vadba je primerna za ženske vseh starosti, velikosti in stopenj telesne pripravljenosti, ki želijo biti fit, se počutiti dobro v svojem telesu in se naučiti, kako najbolje izraziti svojo ženstvenost in obenem razviti tudi občutek za estetiko in čutnost.

Z redno vadbo se intenzivno učvrstijo tudi najbolj problematični predeli ženskega telesa ter tako oblikuje popolnoma čvrsto in zapeljivo telo. Pri vzpenjanju, spuščanju, vrtenju, zasukih ali drugih telesnih obratih se krepijo mišice celega telesa, še posebej mišice ramenskega obroča ter trebušne, ritne in stegenske mišice.

Telefon: 031 200 427
T Spot Studio
Address: Vodovodna 99, Ljubljana
Predstavitev izvajalca:

Cilj vadbe Ana’s sensual fitness je sposobnost razkošnega uživanja v gibanju vseh mišic vašega telesa in iskanju zadovoljstva v tem. S plesom ob drogu poleg oblikovanja telesa prebudile svoj drugi jaz.  Vašo prebujeno notranjo lepoto in ženskost, vam nihče ne bo mogel več vzeti. S pomočjo glasbe, droga in dovršenih gibov, boste postale drugačna ženska.

Telefon: tel.: 041 245 643 in 040 795 565