Latino

Address: Popovičeva 10-Maribor, Vija Vaja-Dolenjska cesta 43-Ljubljana
Predstavitev izvajalca:

Plesna šola deluje pod vodstvom plesnega učitelja in koreografa Matjaža Brinovca.

Ponujamo plesne programe za otroke in mladino, ter plesne tečaje za odrasle. Iz naših vrst je zrasla državna prvakinja in svetovna podprvakinja 2013 v street dance kategoriji, Brina Brecelj, ki tudi poučuje na naši šoli.

Med odraslimi plesalci priljubljeno salso že vrsto let uspešno poučuje Matjaž Brinovec, ki je svoje znanje salse kar šest let nadgrajeval v ZDA. Tam je spoznal tudi West Coast Swing, ga vzljubil in pripeljal v Slovenijo, kjer je pod okriljem svoje šole ustanovil sekcijo WCS DIMENSION, ki vztrajno širi krog ljubiteljev tega plesa. Posledično je lani organiziral 1.SloWestFest – festival West Coast Swinga, kjer je poučeval ob boku večkratnega svetovnega prvaka WCS, Robertu Cordobi.

Več o nas si preberite na www.plesnadimenzija.com in www.wcsdimension.eu

Telefon: 040 80 82 89
Address: Šolska ulica 1. Škofja Loka
Predstavitev izvajalca:

Učenje družabnega plesa, salse in bachate, swinga ter organizacija drugih plesnih dogodkov ( plesni večeri, plesni vikendi) v Škofji Loki, Kamniku, Kranju, Domžalah, Grosupljem in Trebnjem.

Smo plesni učitelji z licenco ZPVUTS, ki se profesonalno ukvarjamo z poučevanjem plesa. Naš moto je:
Delaj to kar znaš in rad delaš in pri tem boš uspešen.

Vableni na naše tečaje in druge plesne dogodke.
Več informacij na www.plesniklub-art.com

Telefon: 041244244
Address: Andreaševa ul.15, Ljubljana
Predstavitev izvajalca:

Naša učitelja plesa:
– Aleš Višček
Priznani plesni strokovnjak, ki je v svoji dolgoletni plesni karieri postal tudi državni prvak Švice v latinsko ameriških plesih. Zastopal Slovenijo in Švico na svetovnih in evropskih prvenstvih. Poučeval je na različnih seminarjih po Evropi.
Pri svojih 19 letih je na odprtem prvenstvu Nemčije prišel med 12 najboljših plesnih parov na svetu. Večkrat je imel čast plesati v kraljevi dvorani v Londonu »Royal Albert Hall«, kamor se uvrsti samo 24 najboljših plesnih parov na svetu.
Kar je bilo v tistem času za tako mladega plesalca skoraj misija nemogoče. Med drugim je tudi večkratni dobitnik nagrade POVODNI MOŽ, ki se jo podeljuje za  izvrstne dosežke  na plesnem in kulturnem področju.

– Aleš Kocijančič
prof.športne vzgoje, dolgoletni plesalec in reprezentant, diplomiral iz plesa z naslovom metodika poučevanja družabnega plesa, vodi tečajev družabnega plesa in tečaje za valetante ter maturante.Od leta 1986 do 2004 se je aktivno ukvarjal s plesmom. 10 let je bil stalni član slovenske državne reprezentance v športnem plesu standardnih in latinskoameriških plesih.  Vseh letih je posegal v sam vrh slovensega športnega plesa. Bil je 4 kratni udeleženec evropskih in svetovnih prvenstvih katerih se udeležita le dva najboljša para iz vsake države. Zaradi športne poti ga je študij pripeljal na fakulteto za šport. Tam je kot specializacijo izbral ples iz katerega je pod mentorstvom dr. Mete Zagorc ter z diplomsko nalogo z naslovom metodika poučevanja družabnega plesa leta 2004 tudi diplomiral. Skozi vsa leta je delil svoje znanje ljudem, ki so se želeli kvalitetno naučiti plesa ter maturantom in valetantom pomagal da so uspešno odplesali na njihovih slavnostnih večerih. Poleg plesa se ukvarja tudi z organizacijo dogodkov, vadbami za oblikovanje telesa, deli napotke o prehrani, animacijami ter deli tudi druga znanja ki jih je pridobil tekom študija na Fakulteti za šport.

Telefon: 041 – 422 – 433
Plesna šola Salsero
Address: Prušnikova ulica 46, Maribor
Predstavitev izvajalca:

Vabljeni, da se nam v novi plesni sezoni 2015/16, ki jo pričnemo 14. septembra 2015 pridružite na plesnih tečajih različnih plesnih zvrsti. Za vse nove člane tečajev v paru še posebna ugodnost – za eno osebo vam tečajnino podarimo. Prva vaja je za vse tečaje gratis!

Vsem novim članom družabnih plesov ali salse & bachate za eno osebo tečajnino podarimo! Posebna ugodnost velja tudi za vse bivše člane Plesne šole Salsero, ki dve leti zapored niso bili plesno aktivni. Vabljeni, da se nam pridružite prvič ali ponovno!

Prva plesna vaja za vsak tečaj je brezplačna zato, da vidite kako in na kakšen način delamo in, da se prepričate, da smo glede na dolgoletne izkušnje in strokovno usposobljenost vredni vašega zaupanja!

Točni urniki za vsako plesno zvrst so objavljeni tukaj, prav tako pa tudi termini začetnih tečajev!

Za vse dodatne informacije smo vam z veseljem na voljo, vljudno pa vas prosimo za obvezno prijavo na vaš izbrani plesni tečaj na naš mail naslov: info@salsero.si ali na telefonski številki: 040 132 563, 040 430 760

Prisrčno dobrodošli!
Ustanovitelj in strokovni vodja Plesne šole SALSERO je Dejan Kolenc, priznani plesni učitelj z dolgoletnimi izkušnjami s področja družabnega in športnega plesa in z licenco Plesne zveze Slovenije in Fakultete za šport.
Plesni tečaji Plesne šole SALSERO potekajo v Mariboru v prostorih Slomškovega zavoda Maribor v prečudoviti veliki plesni dvorani, zagotovo eni izmed lepših v mestu in plesni dvorani II. gimnazije Maribor, v Kamnici v Kulturnem domu, v Slovenski Bistrici v Slomškovem domu, v Rušah v dvorani Cezam in v Kidričevem v dvorani Pan. Pred vsemi dvoranami je brezplačno parkirišče.
Glavna vodila Plesne šole SALSERO so: strokovna usposobljenost, prijaznost, sistematika pri poučevanju, družabnost, dobra volja ter sproščeno in veselo vzdušje na plesnih vajah.
Plesna šola SALSERO je za vsakogar! Za popolne začetnike, za tiste, ki želijo plesno znanje obnoviti in ga nadgraditi, za tiste, ki se želijo naučiti plesnih korakov za posebne priložnosti kot so poroka, maturantski ples ali valeta.
Poleg plesnega znanja boste dobili pri nas tudi veliko pozitivne energije, zato pridite na ples in preženite stres! Naj postane ples nepogrešljivi del vašega življenja. Uživali boste in se imeli lepo, to vam mi zagotavljamo!

Spletna stran: http://www.salsero.si/
Telefon: 040 132 563, 040 430 760
Address: Liminjanska cesta 94, Portorož
Predstavitev izvajalca:

Glavno načelo plesnega kluba Swank je, da se dobro počutimo, skupaj razvijamo ter izražamo strast in veselje do plesa. Swank označuje stvari, osebe, stanje ali pojem, da gre za nekaj izjemno dobrega, narejenega z občutkom in kvaliteto. Swank poimuje tudi življenski slog, ko vedno stremiš, da si boljši in boljši. Gre za filozofijo, ki verjame v to, da obstaja boljše življenje kot ta zmeda, ki jo imamo sedaj možnost doživljati.
Začetki Swanka
Dolgoletno prijateljstvo med Tamaro Perić in Tino Bačič je krepilo skupno druženje zaradi plesnih projektov. Tako sta Tamara in Tina skupaj plesali pri kar nekaj plesnih šol, a klub dejstvu, da ju je življenje velikokrat razdvojilo, ju je tudi vedno znova pripeljalo skupaj. Od vedno sta sanjarili in si želeli imeti svojo plesno šolo in tako je septembra 2012 nastal Plesni klub Swank v Luciji.
Odziv je bil fenomenalen, predvsem pa občutki v njem. Vzdušje je še vedno zelo prijetno in, kar je najbolj pomembno, sproščenost in kreativnost sta na vrhuncu.
V PK Swank v nadaljnje načrtujemo tudi izvedbo raznih delavnic, tako plesnih kot takih, ki krepijo osebnostno rast.

Spletna stran: http://swank.si/
Telefon: 040 950 898
Plesni klub MiranDance
Address: Zg. Pirniče 91m, 1215 MEDVODE
Predstavitev izvajalca:

PLESNI TEČAJI

Za Vas smo pripravili obsežno ponudbo tečajev. Za najmlajše imamo plesno šolo v vrtcih in za malo starejše plesno šolo v šolah. Ostali pa se lahko udeležijo tečajev za odrasle.

INDIVIDUALNE URE

Za tiste, ki bi radi hitro izboljšali svoje plesne sposobnosti Vam nudimo individualne ure, kjer se bo trener posvetil samo vam.

POUČEVANJE

Izobražujemo kandidate za naziv:

plesni vaditelj
plesni učitelj
trener ST in LA plesov

Plesni vikend PK MiranDance 14.11. – 16.11.2014
Plesni učitelj in trener z licenco ZPVUTS mednarodni plesni sodnik
Miran Pritekelj

Telefon: 031 73 25 80
Address: Cesta Zore Perello – Godina 2, Koper
Predstavitev izvajalca:

KAJ JE PLESNI KLUB SOY CUBANO

Plesni klub Soy Cubano je nastal na pobudo ljubiteljev latinsko ameriških plesov. Namen kluba je vzpodbujati plesno dejavnost in prispevati k popestritvi in dopolnitvi tovrstne plesne kulture. Svoj namen in cilje uresničujemo s pomočjo članov plesnega kluba Soy Cubano.

KAKO POSTATI ČLAN PLESNEGA KLUBA SOY CUBANO

Član plesnega kluba Soy Cubano lahko postane vsak, ki bi rad bolje spoznal ples latinsko ameriške glasbe. Kdor želi postati član, mora klubu predložiti pristopno izjavo, v kateri izrazi željo postati član kluba, ter se zaveže, da bo deloval v skladu s statutom kluba in plačeval članarino.
SOY CUBANO PICK NICK 1 MAJ 2014
CETRTEK 1.5.2014 SALSA PRVOMAJSKI PIKNIK S SOY CUBANO – od 12.00 ure dalje kot že tradicionalno vsako
leto, bomo tudi letos organizirali prvomajski piknik!!! Ne zamudite največje zabave za vse generacije!!!
Program ALL DAY: odbojka, pikado, košarka, mini tečaj, nogomet, domino…
12:00 dobrodošli Dj in Stage RUEDA DE CASINO
14:30 kosilo
16:00 kubanska glasba v zivo »YOISLER PALMA«
18:00 animacija
20:00 Dj in Party
All day dj – latino-salsa-bachata-kizomba-reggaeton

Hrana: meso na žaru, (paket vključuje;pribor, ajvar, majoneza, kruh, solata)
Prinesi s seboj: pecivo ali sadje, pijačo (akoholno, brezalkoholno),družinske člane, športno opremo, dobro voljo
Cena 18€/ osebo, za člane kluba 15€/ osebo; 10€ brez hrane
Kje? Lovska koča Godnje/Dutovlje

Obvezne prijava in plačilo na 041 562334 ALI 040 439432 oz.
email: soycubano@siol.net. do 23.4.2014

Telefon: 040 439 432 (Tina)
Address: Kolodvorska 34, Črnomelj
Predstavitev izvajalca:

Arabeska je edino plesno društvo v Črnomlju ter eno prvih plesnih društev v Beli krajini. Leta 2012 smo belokranjske plesalke ustanovile Arabesko z željo, da bi popestrile plesno sceno v Beli krajini.  Naš namen je, da bi belokranjcem približale različne plesne zvrsti kar omogočamo s tečaji in plesnimi delavnicami. Spekter izobraževanj bogatimo z gostovanji različnih plesnih pedagogov iz drugih koncev Slovenije. Plesne dejavnosti opravljamo večinoma na ljubiteljski ravni, vendar je naš namen tudi sodelovanje na tekmovanjih na državni in mednarodni ravni. Trenutno potekajo redni plesni tečaji orientalskega plesa in zumbe. Da bi popestrili plesne dejavnosti, občasno priredimo tudi Plesni večer v klubu MKK v Črnomlju.

V plesnem društvu skrbimo za visok nivo orientalskega plesa s pripravami na nastope po Beli krajini in drugod po Sloveniji. Naše dejavnosti podpirajo tudi druga društva s katerimi sodelujemo na različnih prireditvah in festivalih.

Društvo Arabeska bo poskrbelo, da boste tudi vi zamigali v svojih najljubših ritmih! 

Spletna stran: http://arabeska.info/