Blues

Liminjanska 89, Portorož

Kaj je Promenada?

Če boste pogledali v leksikon, boste ugotovili, da je promenada urejena steza ob morju, reki ali jezeru. Po njej se ljudje v miru sprehajajo, si odpočijejo misli ali pa po njej tečejo, telovadijo…

Se pravi, da promenada je nekaj lepega, pozitivnega in celo koristnega za dušo in telo.

Prav zato so simboli, ki jih na našem spletnem mestu uporabljamo tesno povezani z morjem, z modrino, skratka s stvarmi, ki v naše življenje prinašajo radost, veselje in pozitivno energijo.

Izraz promenada se zelo pogosto uporablja tudi v plesnem žargonu. Po navadi rečemo “hoja v smeri promenade”, “ples v smeri promenade”…

Sedaj veste, zakaj smo našo skupino poimenovali prav PROMENADA. Kajti pri nas se lahko naučite, kako se sprostiti ob plesu, se zabavati in spoznavati nove prijatelje… in kdo ve, mogoče celo življenjske partnerje.

Ustanoviteljica Promenade je Andrea Dolanc, ki vam ne bo samo pomagala osvojiti plesne korake mnogih različnih plesnih zvrsti, temveč vas bo naučila, kako se ob plesu sprostiti.

Zato vedite, da je edina prava smer plesa smer Promenade, zakaj ČE VAM JE PLES TEŽAVA ALI PA ZABAVA, PROMENADA JE REŠITEV PRAVA.

041 761 410
Vilharjeva 3, 1000 Ljubljana

Smo plesni zavod, ne plesna šola. Delamo na swing plesni skupnosti, ne na dobičku. Trudimo se za kvaliteto giba in ne njegovo kvaniteto. K nam lahko pridete v zlikani obleki in slabe volje, ob odhodu pa morate biti preznojeni in nasmejani, sicer delamo nekaj narobe. Swing nam prinaša veliko veselja in radi bi, da ga tudi vam.

Redno odpiramo nove začetne tečaje swinga – preverite spletno stran www.studiodansa.com.

Pestra paleta več kot 15 učiteljev in raznovrstnem program tečajev in delavnic vam ne bo pustil, da bi samo sedeli ob strani.

Za točen urnik prosimo glejte www.studiodansa.com.

041 758 266, 040 567 423