Bachata

Dancefloor
Address: Šmartinska 106 1000, Ljubljana
Predstavitev izvajalca:

ZAKAJ IZBRATI PLESNI STUDIO DANCEFLOOR:

Plesni studio, v katerem poučuje inštruktorski par (inštruktorja podajata znanje posebej moškim kot ženskam).
“All you can dance”- pester izbor plesnih tečajev, v paru ali solo.
Vrhunski inštruktorji in plesalci z dolgoletnimi plesnimi izkušnjami, ki svoje znanje redno izpopolnjujemo v tujini.
Edini plesni inštruktorji, ki nastopamo ter poučujemo po različnih mednarodnih plesnih dogodkih v tujini.
Prvi in edini, ki smo pripeljali brazilski Zouk v ta del Evrope.
Znani po pedagogiki in kvalitetnem podajanju plesnega znanja.
Odlična lokacija (bližina BTC-ja) in veliko brezplačno parkirišče

Spletna stran: http://dancefloor.si/
Telefon: 083-871-382
Jay Dance Studio
Address: SAVSKA CESTA 34, KRANJ
Predstavitev izvajalca:

ŽIVLJENJE JE PLES… OBČUTI GA!
Navdušenje srca se nehote izraža s pesmijo, plesom in ritmičnim gibanjem telesa. Glasba je tista, ki lahko izboljša človeški um s tem, da ga gane in tako spremeni človeške navade.
Nikoli ni prepozno za spremembe! Zato ne odlašaj in se vpiši v plesno šolo Jaydancestudio.

Telefon: 040 242 842 Andreja
Address: Popovičeva 10-Maribor, Vija Vaja-Dolenjska cesta 43-Ljubljana
Predstavitev izvajalca:

Plesna šola deluje pod vodstvom plesnega učitelja in koreografa Matjaža Brinovca.

Ponujamo plesne programe za otroke in mladino, ter plesne tečaje za odrasle. Iz naših vrst je zrasla državna prvakinja in svetovna podprvakinja 2013 v street dance kategoriji, Brina Brecelj, ki tudi poučuje na naši šoli.

Med odraslimi plesalci priljubljeno salso že vrsto let uspešno poučuje Matjaž Brinovec, ki je svoje znanje salse kar šest let nadgrajeval v ZDA. Tam je spoznal tudi West Coast Swing, ga vzljubil in pripeljal v Slovenijo, kjer je pod okriljem svoje šole ustanovil sekcijo WCS DIMENSION, ki vztrajno širi krog ljubiteljev tega plesa. Posledično je lani organiziral 1.SloWestFest – festival West Coast Swinga, kjer je poučeval ob boku večkratnega svetovnega prvaka WCS, Robertu Cordobi.

Več o nas si preberite na www.plesnadimenzija.com in www.wcsdimension.eu

Telefon: 040 80 82 89
Address: Šolska ulica 1. Škofja Loka
Predstavitev izvajalca:

Učenje družabnega plesa, salse in bachate, swinga ter organizacija drugih plesnih dogodkov ( plesni večeri, plesni vikendi) v Škofji Loki, Kamniku, Kranju, Domžalah, Grosupljem in Trebnjem.

Smo plesni učitelji z licenco ZPVUTS, ki se profesonalno ukvarjamo z poučevanjem plesa. Naš moto je:
Delaj to kar znaš in rad delaš in pri tem boš uspešen.

Vableni na naše tečaje in druge plesne dogodke.
Več informacij na www.plesniklub-art.com

Telefon: 041244244
Plesna šola CHA CHA CHA
Address: Slovenski trg 7, Kranj
Predstavitev izvajalca:

Pokrivamo širok spekter plesnih in rekreativnih zvrsti oziroma dejavnosti, med drugimi za:

predšolske otroke in osnovnošolce,
srednješolce in študente,
mlade, zakonce in mlade po srcu,
samske, za pare ali njihove prijatelje,
začetnike, plesalce s predznanjem in tekmovalce,
plesalke orientalskega plesa, ljubitelje joge in meditacije,
ljubitelje družabnega plesa in plesne rekreacije,
plesni večeri za mlade in odrasle vsako soboto družabni plesni večeri. Vsako soboto zvečer ob 21.00, skozi celo leto, tudi v poletnih mesecih vas vabimo na PLES v Plesni center Cha Cha Cha v Kranju, da se zavrtite ob plesnih ritmih, se pogovorite s prijatelji in se zabavate v prijetnem ambientu. Več

NE SPREGLEJTE: Novi vpisi v plesne tečaje september 2014.

Plesni center Cha Cha Cha v Kranju vodiva plesna učitelja Davorka in Janez Gorišek v sodelovanju z zunanjimi sodelavci že od leta 1983 in imava licenco Plesne Zveze Slovenija. Smo plesna šola z najdaljšo tradicijo na Gorenjskem.
Plesna šola Urška Kranj je delovala na Gorenjskem 15 let, s 27. oktobrom 2011 pa smo se preimenovali v Cha Cha Cha, plesni center Gorenjske d.o.o. Locirani smo v zgornjem nadstropju Delavskega doma v Kranju, na Slovenskem trgu 7 (vhod nasproti Občine Kranj).
V naši plesni šoli se je naučilo plesnih korakov že na tisoče otrok, mladih in odraslih. Pridružite se jim tudi Vi in ob plesu in zabavi boste spoznali nove prijatelje. Pri izbiri ustreznega tečaja ali dejavnosti Vam bomo z veseljem svetovali, istočasno pa izkoristite ugodnosti, ki vam jih ponujamo.
Na spodnjih posnetkih si lahko ogledate del naše ponudbe:

Telefon: 040 611 000; 051 611 000; 04 25 15 000
Plesna šola Salsero
Address: Prušnikova ulica 46, Maribor
Predstavitev izvajalca:

Vabljeni, da se nam v novi plesni sezoni 2015/16, ki jo pričnemo 14. septembra 2015 pridružite na plesnih tečajih različnih plesnih zvrsti. Za vse nove člane tečajev v paru še posebna ugodnost – za eno osebo vam tečajnino podarimo. Prva vaja je za vse tečaje gratis!

Vsem novim članom družabnih plesov ali salse & bachate za eno osebo tečajnino podarimo! Posebna ugodnost velja tudi za vse bivše člane Plesne šole Salsero, ki dve leti zapored niso bili plesno aktivni. Vabljeni, da se nam pridružite prvič ali ponovno!

Prva plesna vaja za vsak tečaj je brezplačna zato, da vidite kako in na kakšen način delamo in, da se prepričate, da smo glede na dolgoletne izkušnje in strokovno usposobljenost vredni vašega zaupanja!

Točni urniki za vsako plesno zvrst so objavljeni tukaj, prav tako pa tudi termini začetnih tečajev!

Za vse dodatne informacije smo vam z veseljem na voljo, vljudno pa vas prosimo za obvezno prijavo na vaš izbrani plesni tečaj na naš mail naslov: info@salsero.si ali na telefonski številki: 040 132 563, 040 430 760

Prisrčno dobrodošli!
Ustanovitelj in strokovni vodja Plesne šole SALSERO je Dejan Kolenc, priznani plesni učitelj z dolgoletnimi izkušnjami s področja družabnega in športnega plesa in z licenco Plesne zveze Slovenije in Fakultete za šport.
Plesni tečaji Plesne šole SALSERO potekajo v Mariboru v prostorih Slomškovega zavoda Maribor v prečudoviti veliki plesni dvorani, zagotovo eni izmed lepših v mestu in plesni dvorani II. gimnazije Maribor, v Kamnici v Kulturnem domu, v Slovenski Bistrici v Slomškovem domu, v Rušah v dvorani Cezam in v Kidričevem v dvorani Pan. Pred vsemi dvoranami je brezplačno parkirišče.
Glavna vodila Plesne šole SALSERO so: strokovna usposobljenost, prijaznost, sistematika pri poučevanju, družabnost, dobra volja ter sproščeno in veselo vzdušje na plesnih vajah.
Plesna šola SALSERO je za vsakogar! Za popolne začetnike, za tiste, ki želijo plesno znanje obnoviti in ga nadgraditi, za tiste, ki se želijo naučiti plesnih korakov za posebne priložnosti kot so poroka, maturantski ples ali valeta.
Poleg plesnega znanja boste dobili pri nas tudi veliko pozitivne energije, zato pridite na ples in preženite stres! Naj postane ples nepogrešljivi del vašega življenja. Uživali boste in se imeli lepo, to vam mi zagotavljamo!

Spletna stran: http://www.salsero.si/
Telefon: 040 132 563, 040 430 760
Address: Ulica Kraljeviča Marka 19, Maribor
Predstavitev izvajalca:

Naša plesna šola se lahko v 12 letih, delovanja pohvali z kar 34 naslovi državnih prvakov v različnih kategorijah.Sprva majhna plesna šola, ki se je ukvarjala samo z tekmovalnim plesom je prerasla v ruminirano plesno šolo, ki se danes ukvarja z različnimi zvrstmi plesa in organizacijo prireditev. Idejni vodja plesne šole Samba je bila Natalija Banovič na plesnem področju aktivna že več kot 20 let. V svoji plesni karier je zmagala na vseh večjih tekmovanjih kot so Internationale, Copenhagen open, Blackpool, Cervia open,… in postala 8 krat državna prvakinja in svetovna prvakinja v latinskoameriških in standardnih plesih. Danes ima status plesnega učitelja z dolgoletnimi izkušnjami s področja športnega plesa in družabnega plesa z licenco Plene zveze Slovenija in Fakultete za šport.. Donald Keranovič predsednik plesnega društva skrbi za organizacijo plesne šole Samba, predvsem poučuje salso in družabne plese ter skrbi da delo v plesni šoli poteka nemoteno.Donald je tudi član SLP-ja pri plesni zvezi Slovenije in plesni vaditelj z licenco Plesne zveze Slovenija in Fakultete za šport.

Plesna šola Samba je za vse generacije! Za začetnike, tiste, ki želijo plesno znanje obnovit ali nadgradit, za tiste, ki si želijo naučiti plesnih korakov za poroko, maturantski ples, valeto ali kakšno drugo svečano priložnost.

Zakaj se odločiti za našo plesno šolo:

-zato ker sta pri nas pozitivno vzdušje in zabava obvezna
-zato ker smo kot plesni klub Samba vključeni plesno zvezo slovenije, kar plesalcem omogoča vključitev v plesni tekmovalni sistem Republike Slovenije
-zato ker imamo ugodne cene in strokovni kader
-zato ker imamo odlične rezultate na tekmovanjih doma in v tujini
-zato ker se tudi v prostem času družimo in smo kot ena velika družina, če želiš postati tudi ti del naše družine se nam pridruži!

Telefon: 041513655 Donald
Address: Cesta Zore Perello – Godina 2, Koper
Predstavitev izvajalca:

KAJ JE PLESNI KLUB SOY CUBANO

Plesni klub Soy Cubano je nastal na pobudo ljubiteljev latinsko ameriških plesov. Namen kluba je vzpodbujati plesno dejavnost in prispevati k popestritvi in dopolnitvi tovrstne plesne kulture. Svoj namen in cilje uresničujemo s pomočjo članov plesnega kluba Soy Cubano.

KAKO POSTATI ČLAN PLESNEGA KLUBA SOY CUBANO

Član plesnega kluba Soy Cubano lahko postane vsak, ki bi rad bolje spoznal ples latinsko ameriške glasbe. Kdor želi postati član, mora klubu predložiti pristopno izjavo, v kateri izrazi željo postati član kluba, ter se zaveže, da bo deloval v skladu s statutom kluba in plačeval članarino.
SOY CUBANO PICK NICK 1 MAJ 2014
CETRTEK 1.5.2014 SALSA PRVOMAJSKI PIKNIK S SOY CUBANO – od 12.00 ure dalje kot že tradicionalno vsako
leto, bomo tudi letos organizirali prvomajski piknik!!! Ne zamudite največje zabave za vse generacije!!!
Program ALL DAY: odbojka, pikado, košarka, mini tečaj, nogomet, domino…
12:00 dobrodošli Dj in Stage RUEDA DE CASINO
14:30 kosilo
16:00 kubanska glasba v zivo »YOISLER PALMA«
18:00 animacija
20:00 Dj in Party
All day dj – latino-salsa-bachata-kizomba-reggaeton

Hrana: meso na žaru, (paket vključuje;pribor, ajvar, majoneza, kruh, solata)
Prinesi s seboj: pecivo ali sadje, pijačo (akoholno, brezalkoholno),družinske člane, športno opremo, dobro voljo
Cena 18€/ osebo, za člane kluba 15€/ osebo; 10€ brez hrane
Kje? Lovska koča Godnje/Dutovlje

Obvezne prijava in plačilo na 041 562334 ALI 040 439432 oz.
email: soycubano@siol.net. do 23.4.2014

Telefon: 040 439 432 (Tina)
Address: Liminjanska 89, Portorož
Predstavitev izvajalca:

Kaj je Promenada?

Če boste pogledali v leksikon, boste ugotovili, da je promenada urejena steza ob morju, reki ali jezeru. Po njej se ljudje v miru sprehajajo, si odpočijejo misli ali pa po njej tečejo, telovadijo…

Se pravi, da promenada je nekaj lepega, pozitivnega in celo koristnega za dušo in telo.

Prav zato so simboli, ki jih na našem spletnem mestu uporabljamo tesno povezani z morjem, z modrino, skratka s stvarmi, ki v naše življenje prinašajo radost, veselje in pozitivno energijo.

Izraz promenada se zelo pogosto uporablja tudi v plesnem žargonu. Po navadi rečemo “hoja v smeri promenade”, “ples v smeri promenade”…

Sedaj veste, zakaj smo našo skupino poimenovali prav PROMENADA. Kajti pri nas se lahko naučite, kako se sprostiti ob plesu, se zabavati in spoznavati nove prijatelje… in kdo ve, mogoče celo življenjske partnerje.

Ustanoviteljica Promenade je Andrea Dolanc, ki vam ne bo samo pomagala osvojiti plesne korake mnogih različnih plesnih zvrsti, temveč vas bo naučila, kako se ob plesu sprostiti.

Zato vedite, da je edina prava smer plesa smer Promenade, zakaj ČE VAM JE PLES TEŽAVA ALI PA ZABAVA, PROMENADA JE REŠITEV PRAVA.

Telefon: 041 761 410
Salsa Libre Academija
Address: Parmova 51, Ljubljana
Zvrsti: ,
Predstavitev izvajalca:

Salsa Libre Academia je bila ustanovljena julija 2002. Glavno pobudo za njen nastanek in razvoj je imela Sabina Remškar, ki je ena prvih inštruktoric Salse v Sloveniji. Njeni začetki plesanja salse segajo vse do leta 1995, s poučevanjem salse pa se je začela ukvarjati leta 1998. Izobraževala se je na številnih svetovnih kongresih Salse v Puerto Ricu, Los Angeles-u, New York-u, London-u, Nemciji, Italiji, ter na raznih domačih salsa seminarjih.

Od prvih začetkov Salsa Libre Academie pa vse do danes, se je v njej skalilo mnogo plesalcev in plesalk, ki pa se vedno znova vračajo po novo znanje, zabavo in prijatelje. Pod vodstvom kakovostnih domačih in tujih inštruktorjev je salsa zanje dobila novo dimenzijo. Naučiti se salse, kot plesa, ni bil več zgolj cilj, temveč je plesanje salse postala pot po kateri plešejo in se svobodno gibljejo ob temperamentnih ritmih salse.

Na tej poti smo bili deležni izkušenj in znanja večih izjemnih inštruktorjev salse svetovnega merila, kot so: Angel Ortiz, Super Mario (Mario Hazarika), Cesar de Diego Diez, Susana Montero, Nikos “El Greco Salsero”, Michal & Daniela Sejkora, Pedro gomez, Neeraj Maskara, Markus Vinicius (Samba), ki so nam širili obzorja ter nas vodili v nov svet izraznosti.

Da bi ples lahko razumeli kot nekaj edinstvenega, lahkotnega, celostnega ter ne zgolj fizičnega, smo vam v našem klubu pripravili dodatne programe, ki vam bodo na vaši poti pomagali do boljšega razumevanja sebe in drugih, do izboljšanja vaše psiho-fizične pripravljenosti, gibljivosti in zdravja.

Izboljšajte si kakovost življenja in se nam pridružite!

Vaša Salsa Libre Academia

Telefon: +386 41 39 36 32