Studio za orientalski-trebušni ples Hava

Studio za orientalski-trebušni ples Hava
Ime: Studio za orientalski-trebušni ples Hava
Predstavitev izvajalca:

Studio za orientalski trebušni ples Hava se ponaša s petnajstletno tradicijo delovanja. Vodi ga profesionalna plesalka in pedagoginja Eva Stramšek Midžić. Orientalski ples je lahko alternativna oblika rekreacije ali pot k resnemu plesnemu udejstvovanju in nastopanju. Ples poveča raven serotonina  in nas naredi srečne in zadovoljne. Poleg tega boste okrepile svoje telo, še posebno trebušne in stegenske mišice.Vadite lahko enkrat, dvakrat ali celo trikrat tedensko. Plesno sezono bomo že tradicionalno zaključili na gledališkem odru. Za vse, željne nastopanja, pripravljamo tudi druge projekte in seveda, Oriental Party Ljubljana!

Plesni program ima 5 vadbenih skupin: začetna, srednja, nadaljevalna skupina, plesna skupina Hava in skupina za tehniko in improvizacijo.

Začetna skupina: dobrodošle vse, ki bi želele vstopiti v svet orienta, spoznati osnovno tehniko in gibanje, ki ju povezuje plesnost in ritmičnost skozi čutenje telesa in glasbeno interpretacijo. Tekom vaj bomo osvojeno tehniko zaplesale skozi kratke kombinacije, proti koncu pa se bomo naučile koreografijo. Za začetnice plesno predznanje ni potrebno. Ples je primeren za ženske vseh starosti.

Telefon: 031 311 589
Naslov: Neubergerjeva 9, Ljubljana

Send Message to listing owner

Listing Title: Studio za orientalski-trebušni ples Hava