Salsa Libre Academija

Salsa Libre Academija
Ime: Salsa Libre Academija
Zvrsti: ,
Predstavitev izvajalca:

Salsa Libre Academia je bila ustanovljena julija 2002. Glavno pobudo za njen nastanek in razvoj je imela Sabina Remškar, ki je ena prvih inštruktoric Salse v Sloveniji. Njeni začetki plesanja salse segajo vse do leta 1995, s poučevanjem salse pa se je začela ukvarjati leta 1998. Izobraževala se je na številnih svetovnih kongresih Salse v Puerto Ricu, Los Angeles-u, New York-u, London-u, Nemciji, Italiji, ter na raznih domačih salsa seminarjih.

Od prvih začetkov Salsa Libre Academie pa vse do danes, se je v njej skalilo mnogo plesalcev in plesalk, ki pa se vedno znova vračajo po novo znanje, zabavo in prijatelje. Pod vodstvom kakovostnih domačih in tujih inštruktorjev je salsa zanje dobila novo dimenzijo. Naučiti se salse, kot plesa, ni bil več zgolj cilj, temveč je plesanje salse postala pot po kateri plešejo in se svobodno gibljejo ob temperamentnih ritmih salse.

Na tej poti smo bili deležni izkušenj in znanja večih izjemnih inštruktorjev salse svetovnega merila, kot so: Angel Ortiz, Super Mario (Mario Hazarika), Cesar de Diego Diez, Susana Montero, Nikos “El Greco Salsero”, Michal & Daniela Sejkora, Pedro gomez, Neeraj Maskara, Markus Vinicius (Samba), ki so nam širili obzorja ter nas vodili v nov svet izraznosti.

Da bi ples lahko razumeli kot nekaj edinstvenega, lahkotnega, celostnega ter ne zgolj fizičnega, smo vam v našem klubu pripravili dodatne programe, ki vam bodo na vaši poti pomagali do boljšega razumevanja sebe in drugih, do izboljšanja vaše psiho-fizične pripravljenosti, gibljivosti in zdravja.

Izboljšajte si kakovost življenja in se nam pridružite!

Vaša Salsa Libre Academia

Telefon: +386 41 39 36 32
Naslov: Parmova 51, Ljubljana

Send Message to listing owner

Listing Title: Salsa Libre Academija