Plesni forum Celje

Ime: Plesni forum Celje
Predstavitev izvajalca:

38 LET NA KRILIH PLESA
Plesni forum Celje ni samo plesna šola, je način življenja, prepričanje!

Smo eden najpomembnejših plesno-gledaliških centrov v Sloveniji s 38. letno uspešno tradicijo na področju sodobnega plesa in plesnega gledališča.

Naše področje delovanja zajema:

plesno izobraževanje , produkcijo plesnih projektov, sodelovanja in gostovanja na festivalih ter plesnih srečanjih, organizacijo koncertov , prireditev in gledaliških dogodkov. Redno skrbimo za izobraževanje in umetniški razvoj mladih plesalcev ,od katerih so nekateri izmed njih uspešno nadaljevali svoja šolanja na plesnih akademijah v tujini in se plesu zapisali poklicno.

Plesni forum Celje ni samo plesna šola, je način življenja, prepričanje!

Vsekakor sem najbolj ponosna na številne plesalce, ki so odraščali ob meni in se skozi številne plesne predstave kalili v krasne ustvarjalce in zanimive osebnosti. V medsebojnem sodelovanju, plesnem ustvarjanju in tudi druženju so se med nami razvile močne človeške vezi, ki ostajajo.., ne glede na dejstvo ali so se kasneje v ples usmerili tudi poklicno ali so se posvetili čemu drugemu v življenju. V vsakem od njih je ostal delček mene, plesa, kot pomemne življenjske izkušnje!«

Telefon: tel.+386 (0)3 541-31-25, gsm. +386 (0)31 674-751 ali +386 (0)31 413-409
Naslov: Trubarjeva 1a, celje

Send Message to listing owner

Listing Title: Plesni forum Celje