Plesna Metropola

Ime: Plesna Metropola
Predstavitev izvajalca:

Ponujamo vam dopolnilne dejavnosti ali takšne zgolj za zabavo in preganjanja dolgčasa med počitnicami. Delujemo v treh organizicijskih ekipah ter se tudi predstavljamo v treh ˝brand-ih˝, ki so Mali PLESNI, ŠPORTNI in ZABAVNI svet.

Morda si vaši malčki že od nekdaj želijo, da bi lahko zaplesali. Prav zato smo v PLESNI METROPOLI – MALI PLESNI SVET poskrbeli, da bodo naši programi ustrezali vsem, ki si plesa želijo in bodo v njem uživali. Seveda pa takega uspeha ne bodo doživeli, če jim ne boste pomagali in jih prepustili profesionalnim učiteljem. Ne bomo pa jih naučili le plesa, temveč jih bomo s tem tudi vzgajali.
Naši učenci se pri plesu sprostijo, veselijo in navežejo nova prijateljstva.

Zakaj bi nam zaupali? Odgovor so nam dali obiskovalci naših plesnih tečajev, kar nam je še posebej ljubo: PRIJAZNOST in PRIJETEN PRISTOP do otrok. Vse to je nujno potrebno, da na plesnih uricah sprejmejo plesno znanje.

Namenjene so otrokom od tretjega leta dalje. V tem programu se seznanijo s pestrim izborom slovenskih in tujih otroških ritmov.

Malčki na uricah preko enostavnih plesnih igric spoznavajo najbolj osnovne in enostavne plesne korake. Na vsaki plesni urici se preselijo v pravljični svet, spoznavajo različne ritme in oblike gibanja (v krogu, kolonah, vrstah, parih, …)

Telefon: Tel.: 068 141 209

Send Message to listing owner

Listing Title: Plesna Metropola