Plesni klub Pingi

Ime: Plesni klub Pingi
Predstavitev izvajalca:

PLESNI KLUB PINGI MARIBOR je bil ustanovljen pred 25 leti. V tem času se je v klubu zvrstilo več sto plesalcev standardnih in latinsko-ameriških plesov, ki so zastopali barve Pingija in Slovenije na številnih tekmovanjih doma in po svetu. Osvojili so več naslovov državnih prvakov v vseh starostnih kategorijah, osvojili naslov svetovnih prvakov med starejšimi mladinci, največji uspeh lanske sezone pa je osvojitev naslova podprvakov na svetovnem prvenstvu v kombinaciji med člani, osvojitev naslova svetovnih prvakov v kombinaciji med profesionalci, letošnje leto pa je zaznamovano z osvojitvijo naslova svetovnih prvakov v standardnih plesih med seniorji.

Plesni pari trenirajo v telovadnici Osnovne šole Franc Rozman Stane, na Kersnikovi ulici 13 v Mariboru vsak delovnik od 15.30 do 21.00 ure.

Plesni pari trenirajo pod vodstvom Branka in Alenke BOHAK, ki sta Plesni klub PINGI MARIBOR tudi ustanovila in sta priznana trenerja športnega plesa, plesna učitelja in mednarodna sodnika.

Plesni klub PINGI MARIBOR vabi k vpisu vse, ki se želijo seznaniti s plesom kot z obliko športa, ne glede na starost in ambicije.

Spletna stran: http://www.pk-pingi.si
Telefon: Tel: + 386 (02) 320 44 00
Naslov: Plečnikova 9, 2000 Maribor

Send Message to listing owner

Listing Title: Plesni klub Pingi