PLESNI STUDIO AZRA & TEAM

Ime: PLESNI STUDIO AZRA & TEAM
Zvrsti:
Predstavitev izvajalca:

Zumba ? Vam še ni znana?
Je ena najnovejših plesnih vadb, zasnovana za starejše, za začetnike ter udeležence s fizičnimi omejitvami . Temelji na ZUMBA formuli, s prilagojenimi gibi in tempom, ki ji z lahkoto sledijo starejši od 50 let, kot tudi ostali, ki šele začenjajo svojo pot proti zdravemu in fit načinu življenja. ZUMBA GOLD je plesna vadba, ki je zelo družabna, čeprav ne potrebujete plesnega partnerja.
 ZUMBA GOLD je popolnoma nov sistem, primeren za vsakogar, za katerokoli starost in katerokoli stopnjo zmožnosti. Je najnovejša plesna vadba, zasnovana za aktivne starejše ljudi, za udeležence z zelo malo rekreacijskimi izkušnjami ter za posameznike s fizičnimi omejitvami, ki uporablja mešanico enostavnih plesnih korakov in krepilnih vaj za celo telo.
Plesni koraki so skrbno pripravljeni na način, da jim z lahkoto sledijo vsi, ne glede na starost ali konfekcijsko številko, glasba pa upodablja plesne stile in ritme salse, merengua, tanga, rumbe, cha-cha, flamenka, cumbie in ostalih plesnih zvrsti.
ZUMBA GOLD vam zagotavlja varno in učinkovito vadbo za celo telo, poleg tega pa ohranja ozračje prave zabave, ki je drugačna, zabavna, preprosta in zelo učinkovita.  Pridružite se nam kadarkoli na uri Zumba GOLD!

Telefon: +386 31 555 768
Naslov: KOLARJEVA 47, ljubljana

Send Message to listing owner

Listing Title: PLESNI STUDIO AZRA & TEAM