Plesna šola Salsero

Plesna šola Salsero
Ime: Plesna šola Salsero
Predstavitev izvajalca:

Vabljeni, da se nam v novi plesni sezoni 2015/16, ki jo pričnemo 14. septembra 2015 pridružite na plesnih tečajih različnih plesnih zvrsti. Za vse nove člane tečajev v paru še posebna ugodnost – za eno osebo vam tečajnino podarimo. Prva vaja je za vse tečaje gratis!

Vsem novim članom družabnih plesov ali salse & bachate za eno osebo tečajnino podarimo! Posebna ugodnost velja tudi za vse bivše člane Plesne šole Salsero, ki dve leti zapored niso bili plesno aktivni. Vabljeni, da se nam pridružite prvič ali ponovno!

Prva plesna vaja za vsak tečaj je brezplačna zato, da vidite kako in na kakšen način delamo in, da se prepričate, da smo glede na dolgoletne izkušnje in strokovno usposobljenost vredni vašega zaupanja!

Točni urniki za vsako plesno zvrst so objavljeni tukaj, prav tako pa tudi termini začetnih tečajev!

Za vse dodatne informacije smo vam z veseljem na voljo, vljudno pa vas prosimo za obvezno prijavo na vaš izbrani plesni tečaj na naš mail naslov: info@salsero.si ali na telefonski številki: 040 132 563, 040 430 760

Prisrčno dobrodošli!
Ustanovitelj in strokovni vodja Plesne šole SALSERO je Dejan Kolenc, priznani plesni učitelj z dolgoletnimi izkušnjami s področja družabnega in športnega plesa in z licenco Plesne zveze Slovenije in Fakultete za šport.
Plesni tečaji Plesne šole SALSERO potekajo v Mariboru v prostorih Slomškovega zavoda Maribor v prečudoviti veliki plesni dvorani, zagotovo eni izmed lepših v mestu in plesni dvorani II. gimnazije Maribor, v Kamnici v Kulturnem domu, v Slovenski Bistrici v Slomškovem domu, v Rušah v dvorani Cezam in v Kidričevem v dvorani Pan. Pred vsemi dvoranami je brezplačno parkirišče.
Glavna vodila Plesne šole SALSERO so: strokovna usposobljenost, prijaznost, sistematika pri poučevanju, družabnost, dobra volja ter sproščeno in veselo vzdušje na plesnih vajah.
Plesna šola SALSERO je za vsakogar! Za popolne začetnike, za tiste, ki želijo plesno znanje obnoviti in ga nadgraditi, za tiste, ki se želijo naučiti plesnih korakov za posebne priložnosti kot so poroka, maturantski ples ali valeta.
Poleg plesnega znanja boste dobili pri nas tudi veliko pozitivne energije, zato pridite na ples in preženite stres! Naj postane ples nepogrešljivi del vašega življenja. Uživali boste in se imeli lepo, to vam mi zagotavljamo!

Spletna stran: http://www.salsero.si/
Telefon: 040 132 563, 040 430 760
Naslov: Prušnikova ulica 46, Maribor

Send Message to listing owner

Listing Title: Plesna šola Salsero