Plesno-športni klub Pale

Ime: Plesno-športni klub Pale
Zvrsti:
Predstavitev izvajalca:

Moje ime je Pavlina, prijatelji me kličejo Pale, prijel se me je tudi vzdevek Pohorska vila (Le zakaj? :)) in sem vaditeljica športne rekreacije, Zumba® inštruktorica ter nasploh en mali ‘sport addict’.

Kot pravi rek: “Kakor riba brez vode ne more preživeti, kakor ptica brez kril ne more odleteti,” tako tudi sama brez plesa ne morem živeti, zato pravim, da je ples bil, je in bo ljubezen No. 1. Prepričana sem, da sem priplesala na svet. 🙂

Preizkusila sem se že v mnogih plesnih zvrsteh: od standardnih plesov, jazz baleta, modernega jazz-a, hip hop-a, flamenka do salse, bila sem tudi članica gledališke skupine English Student Theatre Maribor (E.S.T.), znotraj skupine sem pa delovala tudi v E.S.T. Dance Company.

Vendar moja strast je postal in je še dandanes – reggaeton – eksotičen, zapeljiv in energičen latinskoameriški stil plesa, ki ga bo moč začutiti tudi na mojih urah.

In ja, imam tudi svoje “dete”. Ne ne, nisem še mamica. Tako rada poimenujem svoje društvo, imenovano Plesno – športni klub Pale. Ideja o društvu se je porodila ravno zaradi ljubezni do plesa ter športa nasploh. O ja, ‘fajn’ je ŽIVETI SVOJE SANJE. 😉

Telefon: + 386 40 24 23 24
Naslov: Borcev za Severno mejo 4, Maribor

Send Message to listing owner

Listing Title: Plesno-športni klub Pale