Fitnes center BIT

Fitnes center BIT
Ime: Fitnes center BIT
Predstavitev izvajalca:

Zumba je zabavna, učinkovita in enostavna vadba, katero boste hoteli vaditi vsak dan in to z veseljem! Osnova Zumbe je glasba, ki vsebuje v glavnem vroče latino ritme(merengue, salsa, cumbia, reggaeton, calypso, samba…), ki vas bodo sprostili, vam povrnili energijo in zaradi katerih se boste odlično počutili. Koreografije so zasnovane po principu intervalnega treninga, ki povečuje porabo kalorij, izgorevanje maščob ter tonizacijo mišic. Poseben poudarek je na mišičnih skupinah nog, zadnjice, rok, trebuha ter seveda najpomembnejše mišice-srca!  Zumba je zasnovana tako, da ji lahko sledi resnično vsak, ne glede na starost, plesno znanje, telesno pripravljenost, saj je kombinacija enostavnih plesnih korakov na energično in seksi podlago latinoameriških ritmov.

Vadbo bodo vodili priznani inštruktorji zumbe
vadba ob eksotični latinsko-ameriški glasbi
cilj je oblikovati in okrepiti vaše celotno telo
osredotoča se na mišične skupine zadnijce, rok, nog in trebuha
vadba je odlična predvsem za pridobivanje fizične kondicije in izgubo odvečnih kilogramov
deluje tudi na najpomembnejšo mišico vašega telesa- vaše srce

Ples ob drogu (pole dance) je vadba za gibčnost, vzdržljivost in fizično moč, ki se izvaja ob vertikalnem drogu. Primerna je za vse starostne skupine ne glede na vašo stopnjo pripravljenosti, saj vsak dela po svojih zmožnostih.

Vadba sestoji iz plesnih elementov ob drogu in na tleh pri katerih odvečne kalorije kar kopnijo.

Pridružite se nam in z vzpenjanjem, spuščanjem in vrtenjem oblikujte zapeljivo, čvrsto, atletsko telo ter samozavestno podobo.

Telefon: 031 227 225
Naslov: Litijska cesta 57, 1000 Ljubljana

Send Message to listing owner

Listing Title: Fitnes center BIT