Plesna šola La Bolita

Ime: Plesna šola La Bolita
Predstavitev izvajalca:

Naša učitelja plesa:
– Aleš Višček
Priznani plesni strokovnjak, ki je v svoji dolgoletni plesni karieri postal tudi državni prvak Švice v latinsko ameriških plesih. Zastopal Slovenijo in Švico na svetovnih in evropskih prvenstvih. Poučeval je na različnih seminarjih po Evropi.
Pri svojih 19 letih je na odprtem prvenstvu Nemčije prišel med 12 najboljših plesnih parov na svetu. Večkrat je imel čast plesati v kraljevi dvorani v Londonu »Royal Albert Hall«, kamor se uvrsti samo 24 najboljših plesnih parov na svetu.
Kar je bilo v tistem času za tako mladega plesalca skoraj misija nemogoče. Med drugim je tudi večkratni dobitnik nagrade POVODNI MOŽ, ki se jo podeljuje za  izvrstne dosežke  na plesnem in kulturnem področju.

– Aleš Kocijančič
prof.športne vzgoje, dolgoletni plesalec in reprezentant, diplomiral iz plesa z naslovom metodika poučevanja družabnega plesa, vodi tečajev družabnega plesa in tečaje za valetante ter maturante.Od leta 1986 do 2004 se je aktivno ukvarjal s plesmom. 10 let je bil stalni član slovenske državne reprezentance v športnem plesu standardnih in latinskoameriških plesih.  Vseh letih je posegal v sam vrh slovensega športnega plesa. Bil je 4 kratni udeleženec evropskih in svetovnih prvenstvih katerih se udeležita le dva najboljša para iz vsake države. Zaradi športne poti ga je študij pripeljal na fakulteto za šport. Tam je kot specializacijo izbral ples iz katerega je pod mentorstvom dr. Mete Zagorc ter z diplomsko nalogo z naslovom metodika poučevanja družabnega plesa leta 2004 tudi diplomiral. Skozi vsa leta je delil svoje znanje ljudem, ki so se želeli kvalitetno naučiti plesa ter maturantom in valetantom pomagal da so uspešno odplesali na njihovih slavnostnih večerih. Poleg plesa se ukvarja tudi z organizacijo dogodkov, vadbami za oblikovanje telesa, deli napotke o prehrani, animacijami ter deli tudi druga znanja ki jih je pridobil tekom študija na Fakulteti za šport.

Telefon: 041 – 422 – 433
Naslov: Andreaševa ul.15, Ljubljana

Send Message to listing owner

Listing Title: Plesna šola La Bolita