Mademoiselle plesni studio

Ime: Mademoiselle plesni studio
Predstavitev izvajalca:

Opis Studia

 Mademoiselle je plesni studio v katerem se vse dame in damice v prijetnem vzdušju sprostijo ob raznovrstnih možnostih vadb.

V plesnem studiu Mademoiselle poučujemo ples ob drogu, intimen izrazni ples, ki je navdušil in še vedno navdušuje vedno več pripadnic ženskega spola kot tudi moških.

Mademoiselle je plesni studio kateri je prvi v Sloveniji pričel s poučevanjem plesa ob drogu. Omenjeni smo v številnih medijih (Vizita.si, Elle.si, Diva.si, Zadovoljna.si, Cosmopolitan, Elle, 4antena, itd.)

Z ljubeznijo do plesa Mademoiselle plesni studio nadaljuje dolgoletno tradicijo poučevanja plesnih elementov na drogu, koreografijo za povezovanje le teh ter možnosti nadgradnje in dopolnjevanja za ta tečaj.

Drage dame in damice vabimo Vas, da se sprostite in svojo dušo napolnite tudi ob prečudoviti energiji številnih tečajev, ki jih ponuja intimno vzdušje plesnega studia Mademoiselle. Naše inštruktorice vas vodijo v svet Chair danca   (ples s stolom), lepoto baleta, razgibani svet Stretchinga (raztezne vadbe), razburljive Zumbe in še mnogo več.

Za vas se vedno znova potrudimo in nadgrajujemo naše znanje. Želimo z vami deliti veselje in vznemirjenje do novih zvrsti plesa in rekreativne vadbe. V Mademoiselle plesnem studiu se s pomujenimi tečaji lahko sprostite, razbremenite in razgibate, predvsem pa se osredotočite in posvetite sami sebi.

 Drage dame, vzemite si čas za sebe in se nam pridružite na prijetnih uricah naših tečajev plesnega studia Mademoiselle.

Telefon: 041/568-551
Naslov: Savska cesta 10, Ljubljana

Send Message to listing owner

Listing Title: Mademoiselle plesni studio