Pro dance studio

Pro dance studio
Ime: Pro dance studio
Predstavitev izvajalca:

Pro dance studio je plesna šola iz Ljubljane, ki si je pod vodstvom svetovno priznanega koreografa in plesalca Mihe Krušiča, pred desetimi leti, pričela uspešno utirati svojo plesno pot na domači in mednarodni ravni. Zaradi svoje vsestranskosti so postali znani in uspešni, saj so svoj repertoar razširili na vse moderne plesne stile. Tako lahko v plesni šoli trenirate:

hip hop (pionirji, mladinci, člani)
otroški hip hop (4 -8 let)
hip hop plesna rekreacija in hip hop mame ( za vse nad 25 let)
jazz (neomejeno)
brake dance (neomejeno)
show dance (neomejeno)
street dance (neomejeno)
zumba ( neomejeno)

K njihovi prepoznavnosti je pripomogla tudi edinstvena posebnost plesne šole, saj se niso posvetili le učenju najmlajših, ampak svoje znanje delijo z vsemi, ki so mladi tudi po srcu in ki jim ples največ pomeni, tako so iz tega nastale hip hop mame, ki so pridobile zavidanja vreden naslov evropskih prvakinj. Da so na pravi poti pričajo o tem vrhunski dosežki na državnih,evropskih in svetovnih tekmovanjih, na katerih trenerji Pro dance studia, s svojimi plesalci, posegajo po najvišjih stopničkah.

Prednost plesne šole so tudi določene skupine z manjšim številom plesalcev, kar plesnim pedagogom omogoča individualno delo z vsakim posameznikom, zato tudi čisti začetniki v enem letu zelo veliko napredujejo.

Še več o plesni šoli najdete na www.pro-dance.com.

Telefon: Dejan Marčič: 040 282 942
Naslov: Štihova 20, Ljubljana

Send Message to listing owner

Listing Title: Pro dance studio